O tânără din SUA își caută mama biologică din Moldova, care a abandonat-o sub un gard îndată după naștere

Cristina are 26 de ani, este căsătorită. E și ea mamă, a doi copii. Dar gândul că a fost adoptată nu o lasă, nu e supărată, dar vrea să își cunoască mama biologică care a părăsit-o chiar în ziua în care a fost născută și a lansat un mesaj de căutare pe facebook.

separator
“Poate am frați sau surori. Poate ei m-au căutat. Dragă mama, dacă vezi acest reportaj și ai vrea să mă vezi. Nu sunt supărată”, spune tânăra. Cristina a aflat abia acum 3 luni că a fost înfiată. De la 15 ani, s-a mutat cu familia adoptivă în Statele Unite. Acolo s-a căsătorit și a adus pe lume doi copii.

În toamna anului 1992, Cristina a fost găsită sub un gard din comuna Sângera, municipiul Chișinău, pe adresa Florilor, 6a. După ce localnicii au dat de ea, copila a fost dusă la spital, iar de acolo – la Casa de Copii de la Botanica. Astăzi, aici, pe bulevardul Traian, se află sediul Direcției de Învățământ din sectorul Botanica. Cristina a petrecut în orfelinat câteva luni, iar apoi a fost adoptată chiar de o angajată a instituției.

Pe stradă Florilor 6a, unde a fost găsită Cristina acum 26 de ani, trăiește o familie, dar care s-a mutat acolo acum câțiva ani și nu știe nimic despre povestea ei. În schimb, cei care locuiesc aici de mult timp spun că își amintesc de un asemenea caz. ,,S-a auzit de acest copil. A fost născut de o fetiță minoră, iar sora ei trăia aici, în Sângera. A venit aici. Era însărcinată și a născut. “

Pentru că era minoră, tânăra a plecat pentru câteva luni din satul ei și a venit în vizită în Sângera, la sora ei mai mare, că să nască, spun oamenii. Aici, s-a înțeles cu o femeie, care nu putea avea copii, să îi dea bebelușul ei.

Nu se știe dacă acest caz are vreo legătură cu povestea Cristinei. Cert este că femeia, care a vrut să infieze bebelușul despre care vorbesc localnicii, trăia pe Florilor 6a, acolo unde Cristina a fost găsită.

Cristina Își caută părințîi și îi roagă pe cei care știu ceva despre ei, să o ajute.

Urmărește întregul reportaj realizat de echipa Pro TV Chișinău AICI!

alte Articole interesante