O tânără interpretă din Moldova a fost victima unui grav accident rutier. Noua ei piesă se numește ,,Cicatrici”

Pe 8 decembrie, tânăra interpretă Valeria Pașa a împlinit 23 de ani și tot ieri, aceasta și-a anunțat noua melodie. Potrivit interpretei, din nefericire, de data aceasta sursa de inspirație pentru noua ei piesă a fost un accident în urma căruia ea a suferit răni grave. Tânăra interpretă a explicat și motivul pauzei din activitatea ei artistică. Totodată, Valeria le-a arătat prietenilor săi virtuali cicatricile care au rămas după accident.

separator

Valeria spune că piesa ei s-a născut dintr-o mare suferință, iar în plus față de analgezicele puternice, muzica ar fi ajutat-o să depășească durerea morală și fizică.

,,23, Bine ai venit! Pentru mine anul 2018, a început cum nu se putea mai rău… Am nimerit într-un grav accident rutier…Am decis sa scriu aceasta postare pentru ca multă lume m-a tot întrebat unde am dispărut, de ce nu mai activez. Am revenit și cu pași mici, dar siguri, vine noua mea piesa. De obicei primele piese sunt compuse in urma “dragostei eșuate” etc., așa am observat eu. In cazul meu “sursa de inspirație” a fost accidentul și tot ce a urmat după…A fost un an in care mi-am testat limitele in cel mai negativ sens… Mi-am fracturat ambele mâini, sunt “de fier” atât la propriu cât și la figurat, deși câteodată mai plang în baie, am implanturi în ambele mâini, drept dovada sunt cicatricile, cea mai vizibila fiind aceasta… Scriind toate acestea, îmi dau seama ca mulți au avut nenorocul sa fie in astfel de circumstanțe, chiar și mai grave, dar ceea ce vreau sa spun e că toate suferințele au un sfârșit, doar trebuie sa ne axăm pe ceea ce consideram noi ca e important. Pe lânga toate analgezicele puternice pe care le-am administrat, leacul meu a fost muzica. 🙂 In scurt timp urmează sa ascultați și sa vedeți ceea ce am creat. Am reușit sa fac limonada dintr-o lămâie prea acră. 🙂 . E prima piesa compusă de mine cap-coada, muzică și versuri, și sunt mândra de ea. 🙂
Piesa are o denumire simpla, dar complexă…CICATRICI”, a comunicat tânăra interpretă pe pagina sa de facebook.

Prietenii i-au transmis Valeriei sute de mesaje de susținere și încurajare!

Valeria Pașa este câștigătoarea mai multor concursuri muzicale internaționale, a fost participantă in  etapele finale ale selecției naționale pentru Eurovision. În 2015, Valeria a reprezentat Republica Moldova la festivalul Slaveansky Bazaar din Belarus. De asemenea, tânăra a participat la X Factor România.

alte Articole interesante