Oferă-le celor dragi grija și atenția corespunzătoare cu produsele de îngrijire TENA, acum cu 15% reducere!

Vârsta înaintată diminueaza capacitatea de autoîngrijire sau poate predispune la îmbolnăvire, așa evoluează legile naturii. De aceea, vine un moment în viața fiecărui om când, într-o măsură mai mare sau mai mică, devine dependent de ajutorul și îngrijirea celorlalți, familia sau o altă persoană care are sarcina să acorde ajutorul și sprijinul necesar chiar și pentru activități zilnice simple.

separator
Pierderea condiției fizice la vârstnici și, în mod special, a celor cu suferințe cronice, limitează capacitatea de mișcare și condiționează imobilizarea la pat. O altă problemă comună care poate afecta bărbații și femeile de orice grup de vârstă este incontinența urinară, care implică scurgeri involuntare de urină. În situații delicate, cei apropiați ar putea simți un sentiment de jenă și disconfort, probleme de somn, iritații ale pielii, anxietate, stres, având nevoie de o atenție specială asupra nevoilor lor fizice.

Chiar dacă îngrijirea unui bătrân sau unui bolnav este o îndatorire intimidantă, există modalități care fac sarcina ușoară pentru îngrijitori, fie că este vorba despre condiții casnice sau centre profesioniste de îngrijire.

Demonstrați-le compasiune, empatie și grijă persoanelor dragi aflate în dificultate! Aveți grijă de cei dragi cu dragoste, oferindu-le confort maximal cu produsele de îngrijire TENA, create special pentru controlul incontinenței urinare și igiena delicată a pielii.

TENA Pants este un scutec de tip chiloți de unică folosință, recomandat pentru o incontinență de grad moderat până la sever. Purtați ca o lenjerie obișnuită, sunt foarte eficienți și ușor de folosit. Sunt soluția ideală atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Pentru că susține modul de viață social, lenjeria este recomandată în mod sigur persoanelor active.

TENA Pants vă ajută să aveţi grijă mai bine de cei dragi, datorită design-ului inteligent şi inovator. Lenjeria este realizată din materiale superabsorbante, concentrate acolo unde este nevoie. TENA Pants este un produs mai subţire, care asigură o protecţie la fel de mare, dar cu un confort sporit pentru persoana dragă. Uşor de pus şi de scos, vă lasă suficient timp liber în care să vă bucuraţi de momentele preţioase petrecute împreună.

TENA Pants se potriveşte delicat pe conturul corpului

Chiloțul urmăreşte delicat mişcările corpului, asigurând o fixare permanentă pentru protecţie sporită. TENA Pants se fixează foarte bine pe corp, oferind persoanei dragi un plus de confort şi siguranţă.

Tehnologia de neutralizare a mirosului reduce efectul mirosului neplăcut de amoniac

Lenjeria TENA Pants oferă o senzaţie de prospeţime şi încredere, datorită tehnologiei speciale de neutralizare a mirosului ce reduce efectul mirosului neplăcut de amoniac eliminat cu urina.

Indicatorul de umezeală vă avertizează când trebuie schimbat chiloțul de unică folosinţă

Nu este nevoie să desfaceţi chiloțul TENA Pants pentru a afla dacă acesta trebuie schimbat. Indicatorul de umezeală prevăzut la exteriorul produsului, de culoare galbenă iniţial, devine albastru atunci când este necesară înlocuirea.

Siguranţă împotriva scurgerilor nedorite pentru o protecţie sporită

TENA Pants este prevăzut cu bariere performante împotriva scurgerilor nedorite, care asigură protecţie sporită, indiferent dacă persoana dragă stă în picioare, în şezut sau întinsă.

Găsiți toată gama de produse igienice TENA în rețeaua “Farmacia Familiei”! Doar în luna Septembrie, puteți beneficia de o reducere de 15% la TENA Pants Scutece-chiloți (mărime S, M, L, XL)!

alte Articole interesante