Olesea Sveclă a făcut prima declarație despre sarcină: ,,În vară o să fiu de două ori mamă! Am emoții mari, dar sunt sigură că o să mă descurc!”

Anatol Durbală și soția sa, Olesea Sveclă, urmează să devină părinți pentru a doua oară. Cuplul este în culmea fericirii și a făcut anunțul ieri, în cadrul emisiunii Dora Show.

separator

Întreaga familie a participat deja la o ședință foto emoționantă, în așteptarea bebelușului. Astăzi, actorul a dezvăluit când urmează să se întâmple marea minune:

,,Ca să nu rămână loc de interpretări şi presupuneri, odată ce dovada e deja cât se poate de evidentă, o să vă zic eu direct: DA, suntem în aşteptarea celui de al doilea copil. Acest lucru important pentru noi urmează, cu ajutorul Domnului, să se întâmple în plină vară”.

Cuplul nu a dezvăluit deocamdată sexul bebelușului. Cei doi mai au împreună o fetiță, pe nume Cassandra, care a împlinit recent doi anișori.

,,Fiecare femeie trece în viața printr-o Metamorfoză sau mai bine zis suntem în continua schimbare. Suntem fetițe apoi adolescente, domnișoare, femei și pe urmă mame. Și fiecare etapa e frumoasa, dar te bucuri deplin și ești fericită atunci când ești mama.❤️❤️❤️
În vara o sa fiu de doua ori mama!
Am emoții mari, dar sunt sigura ca o sa ma descurc!”, a declarat Olesea.

Actrița a mai dezvăluit că este însărcinată în 17 săptămâni.

alte Articole interesante