Olesea Sveclă revine cu un nou spectacol, în calitate de regizoare! Să mergem la teatru!

Anul 2019 îi aduce o ascensiune atât pe plan personal, cât și profesional. Se simte plină de idei, energie și creativitate. Pe lângă faptul că în vară urmează să devină mămică pentru a doua oară, Olesea Sveclă revine în atenția publicului cu o altă noutate frumoasă. Actrița anunță premiera spectacolului ,,Stop The Tempo”, regia căruia îi aparține.

separator

Actrița a făcut anunțul pe pagina sa de socializare:

,,Premieră! După o pauză îndelungată revin cu un nou spectacol! ,,Stop The Tempo”, de Gianina Cărbunariu. Mulțumesc Teatrului ,,Alexei Mateevici” pentru că a acceptat provocarea. Spectacolul va avea loc pe data de 17, 18 și 19 mai, cu începere de la ora 18:00. Vă așteptăm cu drag!”, a comunicat tânăra actriță și regizoare.

Cu acest spectacol, Teatrul poetic Alexei Mateevici deschide un spațiu teatral nou, care se va numi Alt’ Scena și se va afla în restaurantul Budweiser. 

Regia: Olesea Sveclă
Actori: Victor Untilă, Mihaela Chiu, Giasti Sirah
Costume: Irina Gurin
Lumini: Andrei Faina
Muzica: Dan Spasov
Decor: Ștefan Bâlba

Ne-am dorit să aflăm mai multe lucruri curioase despre această experiență inedită a actriței. Cum reușește să îmbine rolul de mămică, dar și de mămică în devenire, cu activitatea profesională?

,,Spectacolul este o premieră pentru Chișinău, se montează prima dată în alt spațiu. Eu, după o pauză de 4 ani, în care nu am montat, revin cu acest spectacol, care ne vorbește despre ,,graba noastră de fiecare zi care, de fapt, duce spre nicăieri”. Consumismul a tot, mediul virtual, rețelele de socializare, publicitatea care este peste tot și oriunde, și de care ne-am cam săturat. În această lume grăbită și ,,nebună”, trebuie să găsim timp și pentru noi, pentru identificarea noastră. Cine suntem? Ce ne dorim, de fapt? Și, încotro alergăm mereu?

Tânăra mămică ne asigură că se află într-o formă maximă și abia așteaptă întlnirea și contactul cu publicul drag, prin prisma operei lansate, iar cei de-acasă vor avea parte de momente minunate și delectare spirituală.

,,Datorită acestei montări, nu am avut timp să mă gândesc la toxicoză”, ne spune actrița, zâmbind. Mă simt perfect, a fost pe alocuri dificil, pentru că mă solicita mult și era nevoie să mă odihnesc după asta.
Și Cassandra a fost, uneori, cu mine la repetitii, dar a fost tare cuminte. Acum însă culeg rodul muncii și inspirației mele și acest lucru îmi aduce un sentiment de împlinire”, ne-a mai dezvăluit actrița.

Aflați mai multe detalii despre premiera spectacolului AICI

alte Articole interesante