Emoționant și distractiv! Olesea Sveclă și Anatol Durbală, în ultima ședință foto în trei

Actrița Olesea Sveclă trăiește cea mai palpitantă perioadă a gravidității, ultimele săptămâni de sarcină sunt cu adevărat cele mai intense și emoționante, deoarece în scurt timp părinții își vor strânge la piept bebelușul, după o lungă așteptare.

separator
Actrița Olesea Sveclă și soțul ei, prezentatorul Tv Anatol Durbală se bucură de ultimele clipe în ,,trei”, fiind recunoscători pentru experienta care îi așteaptă atunci când familia lor se va mări cu încă un membru.

În așteptarea minunii, cuplul a dat curs unei provocări inedite, au acceptat să imortalizeze clipele deosebite demonstrând că o ședință foto în familie poate fi ceva nu doar frumos, ci și emoționant și distractiv, mai cu seamă în momente ca acestea!Ședința foto a însemnat un moment de desfătare și pentru Cassandra. Micuța și-a exteriorizat emoțiile sincere, ea radiind de fericire în așteptarea unui frățior sau poate… a unei surioare. Cert este că fetița cuplului, în vârstă de doi ani și jumătate, abia așteaptă să își împartă jucăriile și să descopere lumea împreună cu noul membru al familiei.

,,Cassandra este cel mai frumos lucru pe care l-am făcut în viaţa mea! Nu singur, ci împreună cu Olesea Sveclă. Acum mai lucrăm la unul. Adică suntem deja în aşteptarea rezultatului… 🙂”, ne declară Anatol Durbală. ,,PS: băieţii ăştia de la A-Story, Osipov Anatolii şi Andrei, sunt talentaţi, amabili şi deschişi. Am băut cafea, am făcut baloane din spumă, ne-am nebunit şi, în consecinţă, ne-am ales cu nişte fotografii extraordinare. Cine intenţionează aşa o nebunie, să ştiţi că-i recomand! :)”

Actrița se pregătește pentru nașterea celui de-al doilea copil și a relatat cum se simte în ultimele zile de sarcină. Burtica devine tot mai voluminoasă, mișcările mamei -mai anevoioase, dar norocul viitoarei mămici este mare, având în vedere că vara aceasta ne-a ocolit de temperaturi prea deranjante.

,,Ultimile săptămâni de sarcina sunt grele…
Noaptea dorm mult mai rău…
Ziua îmi este prea cald….
Dar știu sigur că toate aceste momente vor trece și nimic nu se va compara cu acel sentiment nemaipomenit de a ține în mâini o noua viață🙏🏽🙏🏽🙏🏽”, ne declară actrița Olesea Sveclă.

Unica.md îi urează naștere ușoară viitoarei mămici și cât mai multe zâmbete și clipe fericite în căminul conjugal!    

Foto: A-Story

alte Articole interesante