Olga Busuioc și iubitul ei, în ținute elegante la nunta unor prieteni!

Olga Busuioc își trăiește fericirea alături de noul ei iubit, Dominique. Soprana în vârstă de 33 de ani călătorește mult și evoluează pe mari scene ale lumii.

separator
Olga își împărtășește deseori noutățile cu urmăritorii săi virtuali și nu ascunde faptul că se simte împlinită și fericită ca femeie. Recent, cuplul stabilit în Germania, a participat la o nuntă, la invitația unor prieteni de acolo.

Ceremonia a avut loc în Germania, în munți, pe cel mai înalt vârf din țară. Pentru prima oară, Olga și iubitul ei apar îmbrăcați în ținute elegante, pe care și le-au asortat cu gust.

Cei doi îndrăgostiți s-au sorbit din priviri, soprana a purtat o rochie de vară vaporoasă cu motive florale și un decolteu generos, iar iubitul ei – un costum clasic cu papion, în nuanță gri-bleu. Prietenii virtuali i-au complimentat îndelung!  
În urmă cu puțin timp, Olga a vorbit despre schimbările care au avut loc în viața ei:

,,#mi-am gasit locul perfect…. Locul în societatea care nu îti dictează cum să trăiești…..Locul în care este respectată individualitatea, nu că trebuie. Unicul “Trebuie” e să fii fericit….cât mai departe de tot ce e superficial si “la timp”. E pur și simplu de nedescris senzația aceasta”.

alte Articole interesante