Olia Tira a oferit ajutor pentru micuții aflați la Centrul municipal de plasament din sectorul Botanica

Centrul municipal de plasament şi reabilitare a copiilor de Vârstă Fragedă, 0-7 ani (,,Дом малютки на Ботанике”), situat pe strada Cuza-Vodă din sectorul Botanica este o instituție de stat care asigură întreținerea și educația copiilor de vârstă preșcolară, din primele zile de viață până la 7 ani.

separator

În grija centrului de plasament se află micuți pe care din anumite motive părinții i-au abandonat după naștere, dar și cei rămași fără ocrotire părintească. Pentru cei mici sunt binevenite în mod constant donațiile de scutece de diferite mărimi, produse de igienă, săpun, fructe.

Interpreta Olia Tira a organizat un act de caritate și a donat pentru copiii de vârstă fragedă un lot de scutece, care le vor ajunge pentru cel puțin câteva luni.

Interpreta ne-a dezvăluit că ideea de a le oferi copiilor o mână de ajutor a prins în viață în recenta călătorie a sa peste Ocean:

,,În America, a avut loc o licitație la un eveniment, unde a fost oferit CD-ul meu. Acolo a fost luată decizia de a dona banii adunați pentru un act de binefacere. Am ales orfelinatul de la Botanica și am cumpărat pentru copii ceea ce le este cel mai necesar! Produsele le vor ajunge pentru câteva luni! Îmi place să ajut oamenii aflați în dificultate și sper că am făcut o faptă bună”, ne-a declarat interpreta.

Desigur că și personalul instituției a apreciat gestul de a-i ajuta pe copii, actele de binefacere fiind mereu binevenite.

alte Articole interesante