Opt modele de blugi la modă în acest sezon

Blugii sunt cel mai răspândit articol vestimentar în look-urile femeilor. Designerii propun cele mai diverse modele. Așa că, astăzi, ne vom axa pe cele mai stilate, comode şi trendy modele actuale în sezonul primăvară-vară!

separator

Jeanșii boyfriend sau blugii largi

Acest model de blugi sunt cel mai des întâlnit în garderoba fashionistelor. Cele mai îndrăznețe fete, adaugă ținutei o pereche de pantofi cu toc pentru a crea un super-elegant look la modă. Iar pentru maximă comoditate, îi combină cu un tricou și adidași. 

Jeanși cu talie înaltă

Modelul acestor pantaloni devenit în ultimii ani din ce în ce mai populare printre femeile cu siluete de tip „Triunghi” și „Clepsidra”. Ei frumos accentuaează talia și alungesc picioarele.

Blugii  în stil retro

Pantaloni evazați arată bine pe femeile care prefera stilul boho (cu tot felul de franjuri si decorațiuni originale). Dacă aveți șolduri foarte late, acest stil nu va funcționa, deoarece extinderea în șolduri și de jos, va crea un efect nu prea bun. Femile mai slăbuțe de asemenea, pot încerca să combine pantalonii evazați în diferite look-uri.

Blugii clasici

Acest model este potrivit pentru toată lumea și este cel mai des achiziționat. Puteți obține un look elegant, cu cămașă albă sau cardigan confecționat din tricot. 


alte Articole interesante