Ouă expirate, găsite azi în câteva grădinițe din Chișinău, în urma unui control inopinat

Zeci de ouă cu termenul expirat au fost găsite astăzi în grădinița nr. 184 din Chișinău, în urma unei verificări inopinate, făcute de angajații Agenției Naționale de Securitate a Alimentelor (ANSA).

separator


Unele dintre acestea au sunt expirate încă de la finele lunii iulie. Cei de la ANSA întocmesc proces verbal în privința conducerii instituției.

Potrivit informațiilor specialiștilor de la ANSA, produse alterate s-au depistat în mai multe grădinițe din Chișinău, cum ar fi grădinița nr. 149, unde au fost găsite, ouă alterate, transmite tv8.md

De menționat că ambele grădinițe sunt din sectorul Ciocana al capitalei.

Amintim că recent, o fostă directoare a grădiniței nr. 177 din capitală a sesizat Președinția despre faptul că în instituția dată au fost livrate produse alterate, inclusiv pește cu paraziți și pâine cu mucegai.

Ulterior, conducerea Direcției Generale Educație Tineret și Sport a venit cu un comentariu și a spus că au fost așa cazuri în primăvara acestui an, dar că produsele nu au ajuns pe masa copiilor și că a fost sesizată ANSA. Cazul este investigat de un grup de lucru creat la Președinție.

alte Articole interesante