Pasagerii cursei aeriene Milano-Chișinău au primit cadouri la aterizarea pe Aeroportul Chișinău!

Sărbătorile de iarnă au ajuns mai devreme în acest an pentru pasagerii care s-au întors din Milano cu una dintre cursele Air Moldova. Pe aeroportul din Chișinău, în așteptarea bagajului de cală, de la mic la mare, copii și adulți de toate vârstele au fost surprinși cu cadouri.

separator
Povestea pasagerilor de pe cursa 9U 894 avea să înceapă mai devreme. În dimineata zborului, call-centrul Air Moldova a telefonat toţi pasagerii cursei de retur Milan-Chişinău şi pentru a nu trezi bănuieli, le-au adresat mai multe întrebări, însă cea mai importantă a fost despre dorințele lor. Unul câte unul, mic și mare, și-au dat frâu liber imaginației și au spus ce cadouri și-ar dori, dacă magia sărbătorilor de iarnă le-ar îndeplini orice vis.

Lista dorințelor a fost lungă și interesantă. Au fost unii care s-au amuzat de provocare și au menționat cadouri simbolice, de sănătate și fericire. În cele din urmă, o mare parte din pasageri și-au spus dorințele una după alta. Cineva și-a dorit flori sau o sticlă de vin. Un domn a preferat pneuri de iarnă pentru mașină. Altcineva a spus că și-ar dori un brad împodobit. Parfumuri, sanie, o tabletă performantă… Toate au fost notate cu grijă.

În zbor spre Chișinău, fiecare pasager a primit câte o căciuliță de sărbătoare, iar la aterizare dorințele s-au împlinit. Cum putea începe mai bine o vizită acasă de sărbători, decât cu o surpriză chiar la sosirea pe aeroport?!

Vezi mai multe pe airmoldova.md.

alte Articole interesante