Pe cine iubește Ana Cernicova de Dragobete?

Dragobetele e despre fiori, iubire și bunătate. Ana Cernicova a dezvăluit cine sunt ,,florile ei”, care îi aduc dragostea și fericirea.

separator

După divorțul dureros, soprana și-a refăcut viața și trăiește o poveste de dragoste cu tânărul Mihai Pleșca. Astăzi, artista și-a deschis inima și publicat un mesaj mai special pe pagina sa de Instagram:

,,My man
Dragobetele sărută fete, iar Mishka – doar pe mine #love #dragobete”, a scris soprana în dreptul pozei în care apare alături de iubitul ei.

Artista le-a dăruit iubire și prietenilor săi virtuali confirmând care este adevărata dragoste:

,,Unde dragoste nu e, nimic nu e.
Dragii mei, va doresc ca dragostea mereu sa persiste în sufletele voastre. Și aici ma refer nu doar la relație și afecțiune în cuplu și plăceri trupești. În goana dupa bogăție, carieră și statut, oamenii uită de cel mai important lucru – Sufletul – care tot ere nevoie de grijă și hrană. Iar unica hrană sufleteasca este dragostea. Dragostea față de tot ce ne înconjoară ❤️ #love #dragobete #gandurilemele #despredragoste #aboutlove”.
Și nu în ultimul rând, artista i-a dedicat dragoste fetiței sale, Amelia, care îi luminează calea și o face să se simtă tot mai mândră. ,,Pure love ”, așa este Amelia pentru mama sa, care o iubește până la cer.Amintim ca Ana Cernicova și Valentin Uzun au divorțat în urmă cu patru ani, după 5 ani de căsnicie. Împreună, artiștii au o fetiță pe nume Amelia, care are deja 9 ani. În 2017, artistul s-a recăsătorit.

alte Articole interesante