Pe locuri, fiți gata, start….pregătirilor pentru călătorii! Fă-ți plinul de vacanță la Shopping MallDova!

Ești în criză de timp, dar trebuie să-ți pregătești valiza pentru concediul de vară? Fă-ți plinul de vacanță la Shopping MallDova. Sub un singur acoperiș găsești cele mai în vogă piese vestimentare de sezon care nu trebuie să-ți lipsească din bagaj. Mai mult, în magazinele brandurilor internaționale cu renume prezente în incinta centrului comercial găsești o gamă largă de cosmetice și produse de îngrijire personală, care îți vor răsfăța pielea după lungile băi de soare.

separator

Și pentru că perioada călătoriilor a început deja, șapte dintre cele mai admirate bloggerițe și vloggerițe din țară și-au făcut deja plinul de vacanță la Shopping MallDova. Lilu, Ana Irina Petrea, Rodica Rusu, Valeria Țurcan, Olga Manciu, Cristina Evtodii, Maggy Platon au dat deja o tură prin magazine și au făcut lista cu produse must-have pentru sejurul de vară.

Lilia Ojovan, prezentatoare TV: „Am început vara cu o vacanță și vreau să o continuu pentru că sunt un om care are nevoie de foarte multă inspirație. Aici la Shopping MallDova găsesc tot de ce am nevoie. Valiza de la Carpisa este tare ușoară și foarte practică, mai ales când te duci într-o vacanță cu fetele.”

Rodica Rusu, blogger: „Am decis să venim cu fetele la Shopping MallDova pentru ca să ne pregătim valiza de vacanță. M-am oprit la aceste costume de baie pentru că mesajele imprimate pe acestea mi-au sugerat lucrurile de care am nevoie acum: party și mare. Dacă este să vorbim despre trenduri de vară, în materie de costume de baie, întotdeauna optez pentru cele dintr-o piesă pentru că sunt mereu în vogă și îți arată silueta mult mai suplă. ”

Olga Manciu, make up artist: „Am ales o pereche de sandale pe platforme pentru că tare de mult timp mi-am dorit o astfel de pereche de încălțăminte deoarece sunt foarte comode. Trendul verii este culori cât mai aprinse, texturi ușoare și multă îndrăzneală.”

Ana-Irina Petrea, blogger: „Trendul sezonului este cu siguranță crema cu protecție solară și produsele de îngirjire a părului. Am ales un kit de produse cosmetice travel-size perfect pentru bagajul de vacanță.”

Maggy Platon, blogger: „Am ales costum de baie de culoare albă, cu talia înaltă pentru că este în trend și cred că s-ar potrivi foarte bine pentru vacanța mea și luna de miere.”

Valeria Țurcan, blogger: „Trendul acestei veri sunt ochelarii mari și pălăria. Am ales o pereche de ochelari super mari, care îmi plac super mult. De asemenea, mi-a plăcut super mult o pălărioară, care îmi vine foarte bine, iar ambele piese le voi purta cu mare drag în vara aceasta.”

Cristina Evtodii, blogger: „Hidratarea intensă a pielii și a părului au fost întotdeauna trendul verii pentru mine. Atunci când mă pregătesc pentru călătoria la mare, neapărat îmi iau apa termală.”

Vino la Shopping MallDova să-ți faci plinul de vacanță!

alte Articole interesante