Pericolul de a fi amantă!

O femeie de 38 de ani din China a avut parte de cea mai mare umilință  din viața sa, după ce a fost asaltată în mall de patru femei, care i-au aplicat o lecție. Femeia a fost dezbrăcată de haine, iar apoi bătută, în văzul tuturor.

separator

Motivul pentru care femeia a fost supusă acestei umilințe este unul pe măsură, așa-zisa victimă fiind de fapt amanta unuia dintre partenerii celor patru femei care i-au aplicat această pedeapsă drastică. Soția, aflând că este înșelată, și văzând cine este amanta soțului, s-a gândit să o pună la punct, așa că a pus la cale un plan bine gândit. Împreună cu prietenele sale, au urmărit-o pe femeie, iar în mall s-au năpustit asupra ei și nu s-au lăsat până când femeia nu a rămas dezbrăcată în fața oamenilor.

Conform evz.ro, Lin Yao Li, în vârstă de 36 de ani, nu a avut nicio șansă să scape din mâinile celor patru răzbunătoare, așa că a trebuit să îndure toată umilința, în fața câtorva sute de oameni care se plimbau prin mall. Nimeni nu s-a băgat însă să o apere pe femeie, deși aceasta era atacată din toate părțile. Oamenii au stat și au privit întregul eveniment, unii poate au și filmat, dar cu siguranță toți s-au amuzat de tragedia amantei.

Să fii amantă este o treabă destul de grea, deoarece ai de trecut prin numeroase capcane ale vieții, iar tot răul care se întâmplă cade pe tine. În momentul în care soția află că este înșelată și o cunoaște pe amantă, viața acesteia devine destul de complicată. Ea va trebui să suporte bârfele celor din jur, dar se poate trezi și cu o soție răzbunătoare care să o facă de rușine în public, la fel cum a pățit și victima noastră.

Este clar că bărbații înșeală din mai multe motive, unul din multele fiind dorința de a fi mare macho. În concluzie, toți cei care vor să înșele, atât femei cât și barbați, trebuie să vă gândiți la consecințele care pot urma. În afară de faptul că riști să îți pierzi partenerul de viață, poți fi supus și unei umilințe în public, peste care nu vei putea trece cu ușurință, deoarece toți te vor arăta cu degetul pe stradă.

alte Articole interesante