Periuța specială care garantează dinți albi și sănătoși – elimină cele mai dificile pete, chiar și la fumători

Un zâmbet larg și frumos, cu o dantură îngrijită, este o necesitate pentru fiecare. Și nu doar pentru că dinții îngrijiți arată bine, dar și pentru faptul că dantura este un indicator direct al stării noastre de sănătate.

separator

Iată de ce medicii recomandă să acordăm mai multă atenție metodelor de îngrijire a dinților. Să alegem corect periuța și pasta de dinți, să folosim sistematic ața de curățare și irigatorul. Chiar și cei care nu pot renunța la viciul fumatului au o soluție, oferită de brandul italian PresiDent.

Este vorba despre o periuță revoluționară PresiDent White Smokers, cu efect de albire. Aceasta are o structură speciala a perilor albi și negri, cu o duritate diferită, ce curăță mai bine suprafața dintilor. Mai mult decat atât, perii sunt îmbibați cu Carbonat de Calciu – soluție ce elimină eficient petele galbene de pe smalțul dinților și previne noi depuneri de tartru.

Capul compact și oval al periuței de dinți PresiDent Smoker permite o acțiune de curățare eficientă în toate punctele arcadei dentare, chiar și în cele greu accesibile. Iar mânerul, conceput într-o formă ergonomică, garantează o utilizare ușoara și corectă a periuței de dinți.

Periuța PresiDent White Smokers este dotată și cu un capac de protecție, din plastic, ce asigură igiena acesteia la cel mai înalt nivel. În plus, datorită capacului de protecție, periuța poate fi luată oriunde aveți nevoie, spre exemplu, în vacanță ori în călătorie.

Achiziționează produsul online pe farmacie.md sau în rețeaua de farmacii ,,Elody”

alte Articole interesante