Peste 20 de oameni s-au intoxicat într-un local din raionul Orhei

Un cuplu din satul Chiperceni, raionul Orhei, o acuză pe proprietara unui restaurant din localitate că invitații lor au făcut toxiinfecție alimentară după o cumetrie organizată acolo.

separator
La spital ar fi ajuns peste 20 de oameni în urma unei petreceri care a avut loc în data de 26 mai. Sergiu Bunici spune ca a revenit acasă din Marea Britanie, împreună cu soția și copilul lor, iar în ziua de 26 mai a organizat o cumetrie într-un local din satul său, Chiperceni, raionul Orhei. După petrecere, mai multor invitați li s-a făcut rău. Simptome de toxiinfecție alimentară avea și el, precum și soția și copilul lor.

Bărbatul a plecat totuși în Marea Britanie, la muncă, apoi a revenit în Republica Moldova. Asta pentru că băiatul și soția lui au ajuns la spital. Acesta așteaptă rezultatele expertizei făcute de Agenția Națională pentru Sănătate Publică, însă afirmă însă că nu crede că se va face dreptate. Asta pentru că soțul proprietarei ar fi vicepreședinte al raionului Orhei.

Soția bărbatului este internată în continuare în Secția de boli infecțioase a Spitalului Raional Orhei. Și nu doar ea, dar și câțiva invitați.

sursa: www.jurnal.md

alte Articole interesante