Polyglot – Școala de Limbi Străine invită elevii și copiii de vârstă preșcolară la cursurile interactive de vară. Iată programul activităților!

Vacanța mult așteptată e aproape și, probabil, mulți dintre părinți s-au gândit cum ar fi bine să își preocupe copiii în această perioadă. Ei bine, soluția ideală este cea care îmbină dorințele copiilor, de a se juca și distra, cu cele ale părinților, de a le oferi copiilor și posibilitatea de a acumula noi cunoștințe și abilități. În acest context, este bine de reamintit că vacanța de vară este o perioadă extraordinară pentru a face mari progrese în studierea limbilor străine, fiind cunoscut faptul că în timpul anului școlar, copiii sunt ocupați intensiv și cu alte activități.

separator

Polyglot – Școala de Limbi Străine organizează în perioada vacanței de vară programe atractive și interactive de învățare a limbilor străine, destinate copiilor de vârstă preșcolară, elevilor și adolescenților.

Doar la Polyglot, școala axată exclusiv pe comunicarea în limba străină, ușile sunt deschise și vara!

Cursurile de limbă engleză, germană și franceză le vor oferi copiilor posibilitatea de a nu își pierde contactul cu limba străină pe perioada vacanței de vară, pe lângă faptul că vor petrece timpul util și eficient și vor învăța lucruri noi.

Cursurile vor începe pe data de 4 iunie!

Iată care sunt programele de vară la Polyglot – Școala de Limbi Străine:

1. Cursuri de limbi străine de 2 ori pe săptămână, câte 1,5 ore – preț 560 lei/lună;

2. Școala de vară în limba engleză/germană, durata: 2 săptămâni, orar 9.00-12.30 sau 13.00-16.30 – preț 1200 lei (4 activități dimineata și 4 activități – după amiaza). Preț pentru întreaga zi – 2400 lei. Notă: flaerul vă oferă reducere de 5%.

3. Pregătire pentru școală – Program pentru preșcolari: de 3 ori/săptămână, câte 1,5 ore/zi – preț 1200/lună. (Notă: voucher-ul de fidelitate oferă reducere de 5% pentru 3 cursuri sau 3 persoane).

Pentru a afla mai multe detalii, apelați numărul 068977745!

Adresa: Polyglot – Școala de Limbi Străine,

  • sectorul Telecentru, str. Testemițeanu 29/5 {Panda Kids};
  • sectorul Rîșcani, str. M. Costin 5, et. 2, bir. 202;
  • comuna Stăuceni, str. Frunze 41, et 2;
  • comuna Ciorescu, liceul N. Bălcescu, et.4.

Polyglot – Școala de Limbi Străine vă așteaptă cu drag și vara!

alte Articole interesante