Povestea moldoveanului care s-a căsătorit cu o americancă, în cadrul unui show TV. Recent, cei doi au devenit părinți

Andrei și Elizabeth au depășit o serie de obstacole, legate expirarea vizei, diferența de naționalitate dintre cei doi, temerile tatălui miresei și fraților ei despre căsătoria cu un emigrant. Au făcut cunoștință în cadrul unui show TV, au întemeiat o familie, iar recent le-au arătat tuturor cum a evoluat relația lor după proiectul televizat. În luna ianuarie, a acestui an, cei doi au devenit părinți.

separator
Andrei a cunoscut-o pe Elizabeth înainte de show-ul televizat, pe o aplicație matrimonială. Aceștia s-au întâlnit la Dublin. El a venit din Chișinău, iar ea, din Jacksonville, Florida. Atunci a început povestea lor de iubire, au menținut relația la distanță, după care Elizabeth l-a convins pe Andrei să participe la show-ul televizat „90 Day Fiancé” (trad. ,,logodnic pentru 90 de zile”).

Astfel, Elizabeth, care și-a adus jumătatea la emisiune, l-a ajutat pe Andrei să obțină o viză pentru 90 de zile. Timp de 3 luni, cei doi au fost filmați, inclusiv în timpul călătoriilor lor, iar la final, au jucat și nunta.Potrivit kp.md, după nuntă, Elizabeth a preluat numele de familie al soțului, Castraveț, iar în ianuarie 2019, Andrei și Elizabeth au devenit părinții unei fetițe, căreia i-au pus numele Eleonora. Elizabeth se mândrește cu naționalitatea soțului ei. În timpul sarcinii, aceasta a îmbrăcat un tricou personalizat, pe care a fost scris ,,Am în mine un mic moldovean”. Cuplul abia așteaptă să vină în Moldova și să joace o nuntă moldovenească după toate tradițiile, scrie kp.md.

sursa foto: Instagram/Elizabeth Potthast Castravet

alte Articole interesante