Poze și imagini video de la nunta interpretei Tatiana Spînu! Vezi cine le-au fost alături mirilor în cea mai frumoasă zi din viața lor

Tatiana Spînu și soțul ei, polițistul Andrei Rotaru, au jucat aseară la propria nuntă. Cei dou au avut parte de un eveniment memorabil, alături de prieteni, rude, colegi de breaslă. Mai multe persoane publice de-acasă le-au fost alături mirilor, în cea mai frumoasă zi din viața lor.

separator
După cununia religioasă, invitații au petrecut alături de miri într-un restaurant de lux din preajma Capitalei. Tatiana a fost o mireasă fină și cochetă. Ea a purtat o rochie de tip prințesă, în nuanță modernă ivory – crem, împodobită cu dantelă și pietre lucioase, dar și un voal spectaculos de câțiva metri, iar buchetul din bujori albi i-a pus în valoare ținuta de mireasă. Mirele a optat pentru costum clasic cu papion. Interpreta a publicat câteva imagini, dar și un filmuleț în care își arată, în toată splendoarea, frumusețea rochiei de mireasă.

Vedetele de-acasă au strălucit în ținute impresionante și nu au ezitat să împărtășească imagini discrete de la eveniment, având pentru miri doar gânduri bune și urări frumoase. Printre invitați: Lilu, Tatiana Heghea, Ionel Istrati, Gloria Gorceag și Vitalie Catană și alte vedete din showbizul de-acasă.

alte Articole interesante