Premieră! Stela Botez în colaborare cu DJ Fox Banger a lansat remixul piesei ,,Bun îi vinul cel bălan”! Ascultă cum răsună folclorul pe ritmuri moderne

Astăzi, de ziua vinului, Stela Botez își bucură fanii cu o nouă producție muzicală. În colaborare cu talentatul DJ Fox Banger, tânăra interpretă de muzică populară și-a dorit să aducă un nou suflu în repertoriul său și a lansat remixul la cunoscuta piesă ,,Bun îi vinul cel bălan”.

separator

Melodia a fost lansată anul trecut de Ziua Națională a Vinului, alături de un videoclip autentic, pe placul iubitorilor de folclor, în care Stela Botez și producătorul Dinu Bubulici arată cum se culeg strugurii și se face vinul bun în compania unor tinere frumoase îmbrăcate în ii naționale. Aici poți viziona videoclipul piesei.

De curând, interpreta și-a încredințat creația pe mâine talentatului DJ Fox Banger care a realizat remixul la piesa ,,Bun îi vinul cel bălan”.

,,Îmi place muzica dance cu elemente de muzică tradițională și ascult colajele de remix-uri ale diferitor DJ. Nu consider o tragedie faptul să poți pune folclorul pe ritmuri moderne. Doar printr-un remix realizat cu gust poți să reînvii muzica neamului și să o faci ascultată în rândul tinerilor care preferă mai mult muzica modernă, iar cântecele populare stilizate pot atrage publicul tânăr”.
 

,,Mereu mi-am dorit să stilizez cântecele din repertoriul meu. Din dorința de a place tinerilor, i-am propus lui Andrei Vulpe, pe nume scenic Fox Banger, să remixeze piesa Bun îi vinul cel bălan și iată că, în dar de Ziua Națională a Vinului, aducem publicului noua producție muzicală, care sper să-i încânte mult pe cei de-acasă”, declară Stela Botez.

Dj Fox Banger se arată extrem de optimist în privința melodiei. Artistul este de părere că piesa va fi apreciată de public în diverse localuri și cluburi din țară:

,,De mic sunt legat de muzica folclorică și de alte stiluri, de aceea, inspirația pentru a stiliza piesa Bun îi vinul cel bălan cu elemente electronice mi-a venit spontan. Am realizat remix-ul destul de repede, în timp de o zi. Produsul muzical reprezintă prima mea experiență de acest fel și sper că nu ultima, întrucât melodiile din folclor sunt primite cald de către public și cred că au un viitor bun la noi. Asta am observat din experința mea de a mixa în diferite cluburi și localuri din capitală, ele se bucură de succes”.

Remixul videoclipului „Bun îi vinul cel bălan” a fost lansat astăzi pe canalul de canalul de Youtube al interpretei Stela Botez și pe www.stelabotez.com.

Ascultă și tu piesa!

alte Articole interesante