Prima declarație a Prinţului Harry, după ce a devenit tată: ,,Sunt foarte mândru de soţia mea”!

Prinţul Harry al Marii Britanii şi soţia sa, Meghan Markle, au devenit astăzi, 6 mai, părinții unui băiețel sănătos, după cum se arată în primul comunicat oficial emis.

separator

Fericitul tată a asistat la naștere. Plin de emoții, Prințul Harry și-a făcut timp să facă o primă declaraţie în legătură cu acest eveniment deosebit din viața cuplului. Vorbind chiar de la Windsor, Prinţul Harry a declarat:

”Sunt foarte încântat să vă anunţ că eu şi Meghan avem, de azi dimineaţă, un băieţel foarte sănătos. Sunt foarte mândru de soţia mea. Este uluitor, sunt incredibil de fericit. Suntem foarte recunoscători pentru iubirea şi sprijinul arătate nouă. A venit cu întârziere, deci am avut puţin timp să ne gândim la nume”, a declarat, încântat, proaspătul tătic.

Prinţul Harry a dezvăluit şi că soţia lui a născut acasă, făcând declaraţii chiar de la Castelul Windsor: ”N-am asistat la multe naşteri. Aceasta a fost prima mea naştere. A fost uluitor şi absolut incredibil. Sunt incredibil de mândru de soţia mea. Fiecare tată şi fiecare părinte va spune că micuţul lui este abosolut incredibil, dar al meu este pur şi simplu uluitor. Sunt fericit până peste cap”, spune, Harry, extaziat.

Sursa

alte Articole interesante

Alte Articole interesante