Prima imagine cu fiul Natei Albot! Vezi ce nume i-au ales părinții

Nata Albot și Andrei Bolocan sunt în culmea fericirii. Cuplul i-a urat bun venit băiețelului lor care s-a născut în urmă cu două zile.

separator
Proaspăta mămică a publicat o fotografie emoționantă din maternitate. Cele trei surioare mai mari au venit să își viziteze frățiorul. Jurnalista a născut în Canada acolo unde este stabilită în acest moment, împreună cu familia sa. Nata Albot a dezvăluit și numele bebelușului. Pe micuț îl va chema Noah Bolocan.

,,Am oscilat între Fedot, domnul Leonid, chiar și Vladimir, mai în glumă. Dar îl cheamă Noah și este singurul nume care timp de câteva luni de sarcină ne lumina la față ori de câte ori reveneam la el. Noah Bolocan, fă cunoștință, asta e lumea cea mare și minunată, pentru care tu vei crește un om bun, onest, creativ și aducător de zâmbete. Într-o bună zi o să povestesc istoria ta pe îndelete. Pentru că tu fără să te fi născut, deja aveai o istorie. Dar deocamdată hai să prindem la puteri, să dormim bine noaptea, să-i lăsăm pe părinții tăi să revină la treabă și să profităm la maxim de cele trei dădace care abia așteaptă să te împartă între ele! ❤️”, a scris Nata Albot pe pagina sa de facebook.

Să crească mare Noah!

alte Articole interesante