Prima reacție a Laviniei Pîrva după ce a devenit mamă. Cum arată artista după ce a născut

Lavinia Pîrva a născut pe 16 mai, un băiețel perfect sănătos, pe nume Alexandru. Cel care a făcut anunțul, a fost Ștefan Bănică, soțul artistei, la scurt timp după ce fiul lui a venit pe lume.

separator

Acum, vedeta a postat un mesaj pe contul de socializare, în care îi mulțumește medicului care a fost alături de ea în aceste momente speciale. Alături de mesaj, Lavinia a postat și o fotografie, în care radiază de fericire, cu un alt chip, asta deși în ultima prioadă de sarcină artista s-a confruntat în mod evident cu problema retenției de lichide în organism.

„El este îngerul mămicilor, el este omul cu care m-aş duce până în pânzele albe atunci când Dumnezeu te înzestrează cu această minune numită naștere! Acesta este un om căruia nu am cuvinte să îi mulţumesc! Este de un profesionalism, perspicacitate, blândețe și un fel de modestie pe care nu o întâlnești decât la astfel de oameni, oameni extrem de rari și valoroși!! Multumim, Dr. Conferențiar Doru Herghelegiu pentru aducerea pe lume a fiului nostru minunat, Alexandru Banică!”, este mesajul transmis de Lavinia Pîrva, potrivit libertatea.ro.

alte Articole interesante