Primele câștigătoare ale concursului “Mireasa Anului 2013”!

Luna aceasta primele câștigătoare a concursului 

separator
“Mireasa Anului 2013” au avut parte de primele schimbări. Din domnișoare simple, protagonistele au fost transformate în niște mirese cochete și deosebite. Iar spre final fiecare s-a simțit cu adevărat mireasă.

Următoarea protagonistă poți fi chiar tu. Tot ce trebuie să faci este să te înscrii pe pagina noastră de concurs  şi să convingi câţi mai mulţi oameni că anume tu ești “Mireasa Anului 2013”!

Vezi mai jos transformările prin care au trecut protagonistele celei de-a doua ediții a concursului “Mireasa Anului 2013”, Pârvu Tatiana și Oglindă Corina!

Tatiana PârvuTatiana Pârvu, a ales să îmbrace rochia marca “Slanovskiy” din colecția  “Revolutionary Vision”, de la salonul Apriori. Prin această rochie designerii au ales să scoată în evidență bustul miresei, care era completat de un decolteu în formă de inimă. Acesta îmbină foarte bine stricteţea cu rafinamentul și delicateţea cu încrederea.

Și cum o mireasă nu este perfectă dacă nu are și un machiaj sau o coafură ca atare, 2 stliști foarte buni au lucrat pentru ca protagonista noastră să arate extraordinar.

Светлана КирьяноваMake-up artistul Svetlana Kirianova  a spus: “Machiajul are drept scop evidențierea idividualității. Din acest motiv am ales un machiaj care i-ar evidenția ochii frumoși ai Tatianei.”

Iar hair stylist-ul Catea Bârca a menționat: “După ce am analizat tipul feței și caracterul persoanei, am ales coafura care îi va scoate în evidență trăsăturile frumoase și le vor ascunde pe cele negative. Este o coafură gingășă și voluptoasă, foarte potrivită pentru acest tip de rochie.”


Corina OglindăCorina Oglindă, cea de-a doua protagonistă a îmbrăcat două rochii, pentru a demonstra viitoarelor mirese că pot fi nu doar clasice, dar și nonconformiste. Rochia “Hanni”, din colecția “Oksana Mukha”, anul 2012, este în stil de prințesă,  din tul transparent cu buline. Iar cureaua din satin evidențiază perfect talia.

Cea de-a doua rochie “Lina”, din colecția “Oksana Mukha”, din anul 2012, este puțin mai neobișnuită, fiind o rochie până la genunchi. Ea evidențiază perfect caracterul mireselor cochete, fiind ușoară și fină.

Irina NaculȘi cum stiliștii și-au propus prin aceste două rochii să demonstreze că mireasa poate fi atât prințesă, cât și cochetă, make-up artistul Irina Nacul a făcut un machiaj ce a intrat perfect în concordanță cu ambele rochii. Make-upul a explicat alegerea sa afirmând că: “Tendințele anului 2013 aduc în prin plan evidențierea naturalității. Din acest motiv am ales să fac un machiaj mai natural, deoarece Corina este o cochetă și nu are nevoie de retușări”.

Ludmila SavchinaCea care s-a ocupat de coafură a fost hair stylist-ul Ludmila Savchina. Ea a optat pentru o coafură “zodiacală”: “Stilul coafurii a fost ales din considerentul că anul acesta este anul șarpelui de apă, și am ales o coafură care ar impune mireasa la mișcare. Iar din cauza că miresele sunt deprinse cu modele clasice de coafură, am decis să aduc o schimbare, să arăt că o mireasă poate fi și altfel”.


Natalia CaradjovaȘi cum o fotografie rămâne o veșnicie, fetele au avut parte de o ședință foto. Astfel directoarea studioului de fotografie “FotoLand”, Natalia Caradjova a spus:” Suntem bucuroși că anume studioul nostru a fost gazda shooting-ului cu protagonistele concursului “Mireasa Anului 2013” și mi-a făcut plăcere să coordonez procesul de creație al acestei ședințe. Plus că fetele merită lux-ul de a fi tratate ca niște vedete. Iar noi oferim săli spaţioase, dotate cu sursede lumini suficiente. Și cel mai important lucru este că: fotografii noştri sunt cei mai buni dintre cei mai buni. Am avut certitudinea că eroinele sau simțit confortabil pe platoul de filmare, iar imaginile demonstrează acest lucru.”

 Coordonator Proiect: Iulia Arnaut

Make-up artist- Kirianova Svetlana

Mob.: + 373 60260331

Hair stylist – Catea Bârca

Salon Tania – Salon de Frumusețe

Str. M. Kogălniceanu 66
Tel: +373 22 240303
Mob.: +373 60002095 www.salontania.md

Babusenko Studio – Agenție de Modele
Str. Alexandru cel Bun 44, 46, or. Chișinău
Mob.: +373 69075050
Email: info@babusenko.md
http://www.babusenko.md
Foto Land – Salon foto
Str-la Lvov 2, nr. 5, or. Chişinău
Теl. +373 22 559069
Mob. +373 78 151 151, +373 68 151 151
www.fotoland.md
Flor Art – Design floristic
bd. Banulescu Bodoni, or. Chișinău
Piața de flori, buticul 25
Mob.: +373 79550285, +373 79413938
www.florart.md/
Oksana Mukha – Salon de mariaj
Str. Vlaicu Pîrcălab 18/1
Tel: +373 225914
Mob.: +373 60175555
http://www.oksana-mukha.com/
Swarovski Elements – bijuterii
Str. Albișoara 4, or. Chișinău
Shopping Agrement Business ATRIUM, et.1 оf. 112
Теl. +373 22 884886
Mob. +373 79 435523
http://crystal.md/

alte Articole interesante