Primele imagini de la cumetria fiului Marianei Șura! Adam a topit inimile invitaților

Sărbătoare mare în familia Marianei Șura. Astăzi, interpreta a dat o petrecere de pomină în cinstea odorașilor săi, Evelina și Adam. La cumetrie au fost invitați nanii copiilor, rudele, dar și prieteni ai familiei, printre care mai mulți colegi de breaslă din showbizul de la noi. Petrecerea este organizată la un restaurant select din Capitală.

separator
Invitații petrec frumos alături de părinți și vedetele serii, Evelina și Adam. Cei apropiați au împărtășit primele imagini de la sărbătoare, iar cu această ocazie publicul a făcut cunoștință în premieră cu mezinul artistei.

Îmbrăcat la patru ace, într-un costum elegant, micuțul Adam a topit inimile invitaților. Toată lumea și-a dorit să facă măcar câte o poză cu sărbătoriții zilei.

Printre invitați – Doinița Gherman, Adriana Ochișanu-Zmeu, Corneliu Botgros, Lenuța Gheorghiță, Andrei Porubin, Ady Carp, Mariana Mihăilă, surorile Osoianu și alte persoane publice de acasă. Din poze aflăm că petrecrea să dă cu multă voie bună, zâmbete și clipe de neuitat pentru invitați.   Foto: Facebook/Mariana Mihăilă, Lenuța Gheorghiță

alte Articole interesante