Printul Harry și Meghan vor deveni părinți. Ce sex are copilul

Prințul Harry și Meghan Markle vor deveni în curând părinți. Și asta pentru că cei doi au decis să adopte o fetiță din Africa, anunță revista americană Globe.

separator

Ducii de Sussex au vizitat un orfelinat în Africa, când au fost în luna lor de miere secretă, în Botswana, și s-au îndrăgostit acolo de o fetiță. Ei au început să facă demersurile necesare pentru a o adopta pe micuță.

Însă, se pare că decizia lor ar fi înfuriat-o pe regină, pentru că acest lucru s-ar întâmpla pentru prima dată în familia regală britanică. „Dar ei sunt încăpățânați și vor face tot ce le stă în putință pentru a obține ce își doresc”, a mai spus sursa.

Un alt insider de la palatul regal a dezvăluit că ideea de a adopta un copil din Africa e a lui Meghan. Ea simte că astfel îi va face o bucurie mamei ei, Doria, iar Harry este de acord cu ea, mai ales că și pe el îl leagă multe lucruri de Africa. Fetița are șase luni și se va numi Diana.

Mezinul familiei regale a petrecut multe ore cu copii abandonați, în călătoriile lui din Africa, iar regretata lui mamă, prințesa Diana, și-a dorit și ea să facă acest lucru înainte să moară. „Ea (n.r. Lady Di) spunea adesea că vrea să le ofere o casă orfanilor din Africa. I se rupea inima de câte ori vedea atâția copii fără părinți. Din păcate, nu a mai avut ocazia”, a mai spus un apropiat al prințesei de Wales.

Potrivit revistei menționate, Harry și Meghan cred că prin gestul lor vor reuși astfel să-i îndeplinească dorința Dianei și se gândesc chiar să-și numească fetița după ea. Ducii de Sussex au petrecut foarte mult timp în Botswana, la începutul relației lor, iar acolo au vizitat mai multe orfelinate.

„Mi-au spus că ei au vizitat două orfelinate și s-au îndrăgostit de o fetiță frumoasă cu un zâmbet imens. Micuța are în jur de șase luni. Ei știu că trebuie să respecte reguli stricte pentru adopție, dar speră că o vor putea aduce la palatul Kensington în câteva săptămâni”, a mai spus sursa.

sursa

alte Articole interesante