Privé Fashion Events te invită la Retro Edition! Iată cine sunt designerii autohtoni care își vor prezenta colecțiile în cadrul Festivalului MAI Retro!

În perioada 28 aprilie -1 mai, toți iubitorii de Retro își dau întâlnire la Complexul Etno-Cultural ,,Vatra”. Organizatorii Festivalului MAI Retro au pregătit activități captivante în aer liber pentru copii și adulți, concursuri, jocuri distractive, expoziție de mașini Retro, muzică, DJ, dansuri, show culinar și multe alte surprize. În cadrul festivalului, Privé Fashion Events va organiza o prezentare de modă inedită. Retro Edition va surprinde publicul cu colecții voalate expuse în aer liber, într-o atmosferă relaxantă și nonconformistă, ceva #mairetro…, ceva cu adevărat special!

separator

Organizatoarele fashion show-ului promit senzații tari! Modelele vor defila #fărătocuri, pe un podium #maiverde, decorat cu flori, înconjurat de mașini luxoase retro.

Toți vizitatorii Festivalului MAI Retro sunt așteptați la prezentarea de modă specială Retro Edition, în cadrul căreia mai mulți designeri autohtoni își vor prezenta colecțiile pline de stil, culoare, inspirație și fantezie!

Privé Fashion Events îi adună pe același podium pe cei mai în vogă designeri ai momentului: Nikita Rinadi, Șotropa, Bobbin, Irina Kroitor, Top Coat, cu colecții pentru cele mai stilate femei! Iar pentru micile fashioniste, Agenția Luxury Style Mini Models va prezenta două colecții cochete semnate de brandul Mini Lady și Lidia Selici.

Iată cine sunt designerii care vor participa la Retro Edition!

Nikita Rinadi

Creatoarea brandului Nikita Rinadi vine cu o colecţie în stilul său fabulos și neordinar, creat special pentru femeia urbană și sofisticată cu preferințe bine definite. Brandul Nikita Rinadi își bucură admiratoarele nu doar pe piața autohtonă, dar și peste hotarele acesteia. Ținutele semnate de designerul Nadya Gudumac sunt purtate de cele mai de succes femei de la noi, vedete și persoane publice.

Șotropa

Brandul a făcut furori la a doua ediţie Privé Fashion Events, uimind prin simplitate, rafinament şi individualitate. Designerul Otilia Şotropa susţine că stilul vestimentar prezintă personalitatea fiecărei femei. Stilul simplu ce redă lucruri complicate este acea modă concepută de brandul ȘOTROPA.

Irina Kroitor

Tânărul designer se afirmă în domeniul fashion creând ţinute individuale, pictate manual. Având o experienţă bogată în Sankt Petersburg în calitate de creator vestimentar îşi stilizează fiecare piesă vestimentară într-un spirit extrem de inovativ şi sofisticat. Colecţia “Flowers girls” reprezintă  o simbioză între gingaşie, frumuseţe şi artă.

Top Coat by Olga Tovstenco

Designerul a participat la a doua ediţie Privé Fashion Events ştiind foarte bine cum să capteze atenţia publicului cu mantouri unicat de înaltă calitate. De aceasta data Olga Tovstenco propune o colecţie fină potrivită sezonului estival. Gustul rafinat al colecţiilor semnate de designerul Tovstenco te inspiră şi te copleşesc!

Bobbin

Brandul autohton Bobbin crează accesorii HandCrafted și articole vestimentare care să pună accentul pe stil, comoditate și feminitate. Designerul brandului, Antonela Gobjilă, și-a început activitatea din marea dragoste pentru frumusețe, iar acest lucru este ceea ce o determină să aducă mereu pe piața autohtonă o doză de creativitate, culoare și calitate.

Mini Lady

Cochetul brand Mini Lady crează ţinute vaporoase pentru micile fashioniste. Rochiţele brandului se deosebesc prin unicitate, culoare și trezesc în orice fetiţă o mică prinţesă.

Lidia Selici

Designerul Lidia Selici crează ținute de neuitat care știu cum să pună accent pe feminitate, senzualitate și personalitate. Inspirație îi servesc cele mai selecte stofe și elemente de decor. Orice femeie poate găsi aici rochia visurilor sale, ținuta ideală care îi va defini personalitatea și caracterul.

 

Dacă te-am intrigat, accesează www.vatrafest.com pentru detalii și vino să vezi cum poate arăta un astfel de show!

Retro Edition va avea loc duminică, pe 29 aprilie, începând cu ora 15:00.

alte Articole interesante