Produsele care neutralizează acțiunea radicalilor liberi și îți asigură protecție solară maximă!

Vara îți dorești la maxim să te bucuri de plajă, soare și să obții un bronz perfect și sănătos, care, pe lângă faptul că favorizează sinteza vitaminei D, îi conferă pielii tale un aspect strălucitor și tânăr. Însă expunerea la soare nu este un proces pe deplin inofensiv. Soarele emite radiații nocive care pot provoca leziuni la nivelul pielii. Din acest motiv, este potrivit să folosești produsele care să-ți asigure protecție solară maximă, împotriva razelor ultraviolete, și care să prevină îmbătrânirea prematură a pielii cauzată de radicalii liberi!

separator
vvv

Există 3 tipuri de raze ultraviolete (UV). Razele UVC, cele mai nocive, sunt oprite de stratul de ozon, iar razele UVB și UVA sunt cele care ating suprafața pământului.

Radiațiile UVB sunt absorbite, în principal, de stratul superficial al pielii, de către epidermă, și sunt responsabile pentru insolație și alte efecte dăunătoare precum îmbătrânirea prematură a pielii și cancerul de piele.

Deși au un nivel de energie mai redus, radiațiile UVA penetrează în profunzime pielea. Acestea accelerează îmbătrânirea cutanată, provoacă alergii solare și favorizează apariția cancerului de piele.

Urmează aceste reguli pentru o expunere sănătoasă la soare:

 • Evită să stai în soare în intervalul orar 11-16;
 • Nu expune bebelușii și copiii mici acțiunii directe a razelor solare;
 • Folosește articole vestimentare corespunzătoare de protecție (pălărie, ochelari, tricou etc.);
 • Pentru a beneficia de nivelul de protecție indicat de „factorul de protecție solară”, produsul cosmetic trebuie aplicat, pe corpul unui adult, într-un strat de 2mg/cm2 de piele, ceea ce constituie echivalentul a aproximativ 36 grame (6 lingurițe cu vârf) de cremă de protecție solară.

Gama Avene Sun Care  reprezintă o gamă completă de produse cu formule sigure, ce determină protecție UVA –UVB înaltă! Avantajele produselor:

 • Au cel mai mic numar de filtre chimice (3 filtre chimice și un filtru mineral), risc foarte mic de reacții alergice + formule FARA OCTOCRILEN.
 • Asigură protecție împotriva radicalilor liberi!
 • Formule fotostabile, în comparație cu produsele solare existente pe piață, > 90%.
 • Fără efect de urme albe! Calități cosmetice excelente!

Produsele Avène Sun Care garantează protecție eficientă împotriva leziunilor ADN-ului, la nivel celular, fapt ce a fost demonstrat clinic.ggb

Reguli de utilizare a produselor:

 • Aplicați produsul de protecție solară înainte de a vă expune la soare;
 • Utilizarea unui produs de fotoprotecție nu trebuie să vă încurajeze să vă expuneți la soare pe perioade îndelungate;
 • Expunerea excesivă la soare este o amenințare gravă pentru sănătate.

alte Articole interesante