Produsele din gama profesionistă Pressensa – biletul tău pentru o vacanţă perfectă!

Suntem deja cu gândul la vacanţă, iar cele mai multe dintre noi se şi văd pe litoral, savurând briza mării. Însă, nu trebuie să uităm nicio clipă că soarele în exces ne poate dăuna. Din păcate, o expunere prea mare la soare ne îmbătrâneşte pielea, ne înmulţeşte petele şi pistruii. Soarele are şi beneficii  de care nu trebuie să ne privăm, dar trebuie să ştim cum să ne protejăm corect pielea. Soluţia vine de la unul dintre cele mai profesioniste branduri – Pressensa.

separator

La Clinica Estetică „Doctor Lica” găsiţi toate produsele necesare pentru vacanţă. Medicul dermatolog Ecaterina Lica ne recomandă, în primul rând, să nu uităm despre alegerea corectă a produselor de demachiere, care în această perioadă nu trebuie să conţină alcool. Trebuie să uităm şi de săpun. Brandul Pressensa pune la dispoziţia femeilor care au grijă de tenul lor DeePure Milk & FresHydra Tonic, alegerea ideală pentru demachiere atât pe perioada verii, cât şi în orice sezon.Despre importanţa cremei cu protecţie solară nici nu merită să mai amintim. Orice femeie are acest produs tot anul în geantă, iar vara acesta este imperios necesar. Nu toţi ştiu însă că folosirea serului cu vitamina C sporeşte şi prelungeşte efectul cremei cu protecţie solară. Odată aplicat, efectul cremei cu SPF creşte de trei ori, spun experţii Academiei Americane de Dermatologie, care au efectuat studii în acest sens. La Doctor Lica găsiţi Intence VitaSerum C, dar şi o cremă minunată –  DefencExtra SPF 80 de la Pressensa.
După o porţie generoasă de soare, ne reabilităm în fiecare seară pielea cu produse speciale, menite să prevină şi apariţia petelor. În acest sens puteţi opta pentru WhitExtreme Cream şi pentru masca cu Vitamina C, acid hialuronic şi aminoacizi “CeaMasc C Absorbed”.

Şi nu uitaţi – îngrijirea corectă a tenului în perioada vacanţei este secretul tinereţii şi frumuseţii pielii.

Partenerii noștri
alte Articole interesante