Produsul care îndepărtează machiajul și asigură o curățare profundă, lăsând pielea moale și catifelată!

Îngrijirea tenului este un pas important în rutina zilnică de înfrumusețare. Un ten luminos, hidratat și neted este visul oricărei femei, iar pentru a obține un aspect de invidiat este esențială alegerea corespunzătoare a produselor de curățare și demachiere. Una din tendințele actuale în materie de îngrijire a tenului este apa micelară!

separator

Cunoscută drept „secretul franțuzoiacelor”, apa micelară are mai multe avantaje demonstrate în rutina de îngrijire a tenului. Apa micelară este compusă din micelii, particule care au rolul de a curăța urmele de machiaj, impuritățile și excesul de sebum de pe suprafața pielii.

Unul dintre cele mai cunoscute beneficii ale apei micelare este faptul că aceasta curăță în profunzime machiajul, chiar și pe cel rezistent la apă, fără a usca și irita tenul. Având o acțiune blândă, apa micelară poate fi folosită chiar și pe tenul sensibil.

Mai mult decât atât, apa micelară este suficient de delicată pentru a avea grijă de zona sensibilă a ochilor și buzelor.

Pentru o curățare delicată a tenului, alege Gelul spumant micelar de la Numismed!

Numismed Sensitive Gel demachiant micelar îndepărtează ușor machiajul și impuritățile, lâsând pielea moale și catifelată.

Formula calmantă cu SymCalmin® reduce senzația de prurit, calmeză pielea sensibilă sau iritată. Nu usucă pielea, nu provoacă senzația de strângere după spălare.

Rezultat – pregătește perfect tenul pentru aplicarea ulterioară a cremei, astfel încât să obții un ten mătăsos, hidratat și curat.Produsele Numismed pot fi achiziționate în toate filialele ,,Farmacia Familiei”!

alte Articole interesante