Profesorul moldovean care a primit o scrisoare de recunoștință de la Institutul de Tehnologie din Massachusetts

Pentru munca și devotamentul profesional în educația tinerelor generații, este apreciat atât în țara noastră, cât și peste hotarele țării. Este vorba despre profesorul Sergiu Corlat, care a primit recent o scrisoare de apreciere de la Institutul de Tehnologie din Massachusetts, SUA.

separator
În fiecare an, instituția de învățământ de peste Ocean întreabă studenții care este profesorul ce care a contribuit la dezvoltarea lor personală și academică, iar în acest an Gabriel Cojocaru, student la ,,The Massachusetts Institute of Technology”, din Cambridge, a spus că profesorul Sergiu Corlat este unul din mentorii săi.

Corpul academic al instituției i-a expediat profesorului moldovean Sergiu Corlat, care este și profesor la Liceul „Orizont” din orășelul Durlești, o scrisoare în care își exprimă recunoștința pentru dăruirea cu care le cultivă elevilor dragostea pentru carte și știință.

Profesorii de peste Ocean sunt mândri de Gabriel și apreciază răbdarea profesorului Sergiu Corlat, timpul dedicat profesiei, dragostea, disciplina și toate celelalte calități care determină un impact pozitiv major asupra studenților.

alte Articole interesante