Reacția Institutului de Medicină Urgentă cu privire la informațiile apărute în presă: ,,Imaginile sunt făcute în veceul vechi”

Conducerea IMSP Institutul de Medicină Urgentă a venit cu o declarație, după ce o pacientă revoltată de condițiile dezastruoase din grupurile sanitare ale instituției, a filmat spațiul și a publicat imaginile video pe internet.

separator
Reprezentanții spitalului susțin că imaginile au fost surprinse în grupurile sanitare vechi ale spitalului, din motiv că cele noi au fost temporar închise. Iată, de fapt, mai jos, cum arată grupurile sanitare noi!

,,Cu referire la materialul video “Starea veceurilor de la spitalul de urgență”, plasat de o vizitatoare pe rețelele de socializare, administrația Institutului de Medicină Urgentă vine cu următoarele precizări:
Imaginile din materialul video sunt făcute în veceul vechi a fostului Departament de Medicină Urgentă. Acest veceu a fost închis odată cu transferul Departamentului de Medicină Urgentă într-o altă locație. În noua locație au fost preconizate spații suplimentare, unde pentru vizitatori a fost amenajat un veceu modern. Veceul vechi din imagini, a fost redeschis pentru o perioada scurtă de timp, în vederea realizării unor lucrări tehnice în noul veceu (instalarea unui lavoar suplimentar, a dozatoarelor pentru săpun lichid, a oglinzilor etc). Astăzi, 09.07.2019, lucrările tehnice au fost finalizate și veceul nou pentru vizitatori va fi redeschis. Cerem scuze vizitatorilor pentru incomodități, inclusiv doamnei care a plasat materialul video pe Internet. Conform planului de acțiuni al instituției, spațiile unde anterior a fost amplasat Departamentul de Medicină Urgentă, vor fi renovate capital începind cu trimestrul IV, anul 2019”, se arată în comunicatul postat.

alte Articole interesante