Reduceri, cadouri și oferte surprinzătoare – organizează o petrecere corporativă de vis la restaurantul Jolly Alon!

Sărbătorile mult așteptate bat la ușă, oferind un minunat prilej de a petrece alături de familie, prieteni și colegi, într-o atmsoferă deosebită. La final de an, alege să transformi aceste momente într-o experiență plăcută și relaxantă, organizată la cel mai înalt nivel.

separator

Restaurantul  Jolly Alon este locația perfectă dacă dorești să îți surprinzi angajații sau partenerii de afaceri cu o petrecere de neuitat!

Ambianța, diversitatea meniurilor, ospitalitatea, distracția maximă și serviciile de calitate oferite oaspeților sunt secretul oricărei petreceri corporative de succes. Iar restaurantul  Jolly Alon răspunde tuturor acestor aspirații!

Bucatele gătite cu multă iscusință vor mulțumi chiar și cei mai pretențioși gurmanzi, toate fiind preparate sub stricta supraveghere a Bucătarului – Șef, iar meniurile pentru petrecerile corporative pot fi personalizate împreună cu Dvs., conform bugetului și preferințelor.

Având o sală cu o capacitate de 20 până la 100 de persoane, restaurantul  Jolly Alon asigură organizarea evenimentelor corporative de Revelion într-o ambianță confortabilă și agreabilă.

Restaurantul Jolly Alon este la dispoziția clienților săi, astfel încât rezervarea sălii de banchete nu presupune taxe de arendă, iar localizarea în centrul orașului oferă comoditate și spirit festiv pentru a petrece sărbătoarea chiar în inima capitalei!

Vino acum la restaurantul Jolly Alon și organizează-ți un eveniment de vis! Pentru rezervări sună la nr.: 0795 40 105

Adresa: Str. Maria Cibotari 37

web: www.jollyalon.com

Facebook: Jolly Alon Hotel & Business Center

alte Articole interesante