Reduceri de la – 40% până la -70% la toate covoarele, cadouri garantate și tombolă cu premii – le găsești pe toate la CarpetOutlet!

Unde poți procura un covor frumos și calitativ, să primeșți un premiu pe loc, dar și să beneficiezi de o reducere generoasă?

separator

Răspunsul este simplu: la CarpetOutlet – cel mai mare Outlet de covoare din Moldova.

Ce trebuie să faci pentru a primi reduceri și cadouri? Să vii în magazinul de covoare CarpetOutlet, situat în incinta Creator Mall, Chișinău, și să-ți alegi covorul tău!

Din 10 august 2019, este dat startul unei Mega Promoții: Reduceri generoase de la – 40% până la -70% la toate covoarele.

Răzuiești și câștigi cadoul garantat pe loc pentru o procurare de la 2.900 de lei! Faci mai multe cumpărături și ai mai multe cadouri garantate!

Odată cu cadoul garantat, ești înscris automat în cursa pentru 34 de Mega Premii lunare. În total vor fi 100 de Mega Premii, care vor fi înmânate în decurs de 3 luni, până în 10 noiembrie 2019.

În magazinul specializat CarpetOutlet veți găsi sute de modele de covoare din lână naturală și fir sintetic. Culorile sunt foarte variate, precum și textura și înălțimea plușului.

Aici găsiți covoare clasice persiene, cu design modern și desigur covoare pentru copii.

Dimensiunile sunt de la cele mai mici până la covoare mari și foarte mari! Pentru confortul clienților, magazinul CarpetOutlet este deschis, fără zile de odihnă, de la ora 10 dimineața.

Sunteți așteptați la următoarea adresa: str. Calea Ieșilor 91, incinta Creator Mall.

Transport public: microbuzul nr. 135, troleibuzul nr. 34, autobuzul nr. 20.

Mai multe detalii despre covoarele disponibile sau alte informații puteți afla la:

Telefon: 061-000-826, 060-129-709
Facebook: facebook.com/carpetoutletmd
Sau prin intermediul site-ului unde găsiți și harta amplasării: www.carpetoutlet.md

alte Articole interesante