Regia Transport Electric Chișinău vine cu precizări, pe cazul ,,șoferului care ar fi leșinat în timp ce conducea”

Regia Transport Electric Chișinău dezminte informațiile apărute în presă, după ce o femeie a scris pe o rețea de socializare că șoferul unui troleibuz de pe ruta nr. 24 din Capitală ar fi leșinat în timp ce conducea mijlocul de transport.

separator
Cu privire la informația apărută pe rețelele de socializare și portalurile de știri, din dată de 24.08.2019, despre șoferul unui troleibuz din capitală, care ar fi pierdut cunoștința, Regia Transport Electric Chișinău a făcut unele precizări.

Responsabilii Regiei au efectuat o anchetă de serviciu internă în urma acestei sesizări, și nici un caz de sincopă nu a fost înregistrat în ziua sesizării.

De asemenea, responsabilii Regiei, au mers și la benzinăria unde a avut loc presupusul accident, si acolo la fel nu a fost înregistrată vre-o situatie de acest fel.

Totodată, este specificat că toți conducătorii RTEC, înainte de a ieși la traseu, sunt supuși unui control medical riguros. Conducătorii de troleibuz au parte de zile de odihnă și pauză de masă, în funcție de programul de lucru stabilit și toate stațiile terminus sunt dotate cu blocuri sanitare.

În acest sens Regia Transport Electric Chișinău, dezminte informațiile apărute în spațiul public.

alte Articole interesante