Ridică-ți sânii lăsați în doar o săptămână!

Orice femeie îşi doreşte să aibă un bust frumos. Bineînțeles, că aceasta nu înseamnă nepărat, că sânii trebuie să fie mari, dacă sunt fermi și tonifiați, atunci chiar nu ai de ce să te complexezi. Vezi câteva trucuri ce te pot ajuta să îți ridici sânii lăsați într-un timp record.

separator
rrrr
1. Acordă atenţie exerciţiilor fizice speciale

Ca pentru orice altă grupă musculară a corpului, există câteva exerciţii fizice pe care le poţi folosi pentru a-ţi ridica şi tonifia sânii. Este recomandat să le faci de cel puţin 3 ori pe săptămână, dimineaţa sau seara.
Stai în picioare cu spatele drept şi ţine o greutate de 2 kg în fiecare mână (în cazul în care nu ai acasă gantere, le poţi înlocui cu două sticle de apă). Apleacă-ţi trunchiul în faţă şi ridică greutăţile până la umeri, apoi coboară încet mâinile până când acestea sunt din nou întinse. Repetă acest exerciţiu de 20 de ori.
Stai aşezată pe un scaun, sprijinindu-ţi palmele de marginea acestuia. Împinge-ţi picioarele şi posteriorul în exteriorul scaunului şi foloseşte-te de forţa braţelor pentru a-ţi ridica și coborî zona inferioară a corpului. Repetă acest exerciţiu de 20 de ori.


2. Presează-ţi palmele
Chiar dacă această mişcare poate fi privită şi ea tot ca un exerciţiu fizic, ea se diferenţiază de cele de mai sus datorită faptului că nu necesită depunerea efortului fizic. Lipeşte-ţi palmele una de cealaltă deasupra pieptului şi presează-le timp de 10 secunde, apoi relaxează-te. Repetă acest exerciţiu de 15 ori.

3. Foloseşte apă rece atunci când faci duș
După ce ai terminat de făcut duș, clăteşte-ţi sânii cu un jet de apă rece. Alternarea temperaturii va avea un efect stimulant şi va îmbunătăţi circulaţia sângelui la nivelul sânilor, astfel că aceştia vor fi mai fermi.

4. Ai grijă la sutienul pe care îl porţi
Multe femei greşesc atunci când îşi aleg sutienul şi sfârşesc prin a provoca numeroase efecte negative. În cazul în care ai sânii mari, trebuie să porţi un sutien care să îţi ofere tot suportul de care ai nevoie pentru a preveni lăsarea acestora. Ar fi recomandat să optezi pentru un sutien fără burete, însă cu o structură bună şi rigidă.

5. Evită dietele severe de slăbire sau slăbitul excesiv sau prea brusc
Mare parte din sâni este reprezentată de ţesut adipos. Astfel, ei sunt afectaţi de procesele de slăbire la fel de mult ca orice altă parte a corpului. Astfel, ar trebui să acorzi mare atenţie slăbitului. Nu ar trebui să slăbeşti prea brusc şi ar trebui să te concentrezi pe slăbitul prin exerciţii fizice cu impact special, concentrându-te pe zonele problematice pentru a evita lăsarea sânilor.

6. Alege cu atenţie echipamentele sportive
Multe femei neglijează lucrurile care se întâmplă cu sânii lor atunci când fac sport, însă acest lucru este profund greşit. În timpul antrenamentelor, sânii tăi sunt la fel de solicitaţi ca orice altă parte a corpului. Ar trebui să nu neglijezi echipamentele sportive adecvate şi să îţi alegi o bustieră de sport care să îţi ofere susţinerea necesară, de preferat cu două cupe separate pentru sâni.

Sursa

alte Articole interesante