Rochia Prințesei Eugenie a fost creată special pentru a arăta cicatricea după operația suportată la coloană

Rochia lui Eugenie, realizată la Londra de Peter Pilotto şi Christopher De Vos, a fost creată special pentru a dezvălui cicatricile lăsate de o operaţie pe care prințesa a suferit-o la vârsta de 12 ani, pentru a îi fi corectată scolioza.

separator
„Am vrut ca rochia să îmi lase cicatricea la vedere pentru că am fost îngrozită atunci când a trebuit să mă operez, dar nu am avut încotro. Coloana mea ajunsese să fie curbată la 72 de grade, iar prognoza medicilor era că voi ajunge în scaunul cu rotile până la 30 de ani, dacă nu mă operez. Mult timp am fost complexată de această cicatrice, dar acum mă simt foarte sigură de mine și nu mi-e rușine că am suferit de această afecțiune”, a declarat Prințesa Eugenie.

Prinţesa a declarat în dimineaţa nunţii pentru ITV că a ales acest model în onoarea celor care au fost nevoiţi să treacă prin aceeaşi intervenţie.

Câteva sute de persoane i-au întâmpinat pe miri în afara castelului, iar tenorul Andrea Bocelli a cântat în timpul ceremoniei conduse de vicarul David Conner.

alte Articole interesante