România: O procuroare s-a aruncat în gol din clădirea Parchetului General

În vinerea Paștelui, s-a întâmplat o tragedie la Parchetul General din București. E vorba despre procurorul Ramona Bulcu, care s-a aruncat în gol de la etajul 5 al instituției.

separator

Primul apel, la 112, a fost dat la ora 11:33 de o persoană care a spus că o femeie amenință că se aruncă de la etajul sediului Parchetului General. La fața locului, s-au deplasat mai multe echipaje de salvatori, printre care şi un echipaj de Terapie Intensivă SMURD, scrie libertatea.ro.

Până la sosirea echipajelor, femeia s-a aruncat de la etajul 5 al clădirii, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. ,,A deschis geamul de la etajul 5, și s-a așezat pe pervaz, cu picioarele afară. A stat așa «cateva minute bune». Niște muncitori aflați în zonă i-au strigat în repetate rânduri să nu cadă, să nu sară, au implorat-o să intre înapoi în birou. Unul dintre ei a sunat la 112 și a vorbit cu operatoarea în tot acest timp, spunându-i ce se întamplă. La un moment dat, a părut că vrea să se răzgândească și să intre. Nu a făcut-o. Și-a făcut cruce și s-a aruncat”, transmite reporterul Ovidiu Vanghele.

„În cursul zilei de astăzi, 26 aprilie 2019, a încetat din viață colega noastră procurorul Ramona Daniela Bulcu. Evenimentul este cercetat, urmând a se stabili toate împrejurările în care a survenit decesul. Colegii din Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie sunt alături de familie în aceste momente tragice”, comunică Parchetul General.Apropiații spun că femeia era bolnavă și slăbise foarte mult în ultima perioadă.

alte Articole interesante