Ropote de aplauze! Trupa Brio Sonores a evoluat la ceremonia de încheiere a campionatului mondial „Worldskills” din Kazan

Pe 27 august, formația ,,Brio Sonores” a avut o spectaculoasă reprezentație în cadrul ceremoniei de încheiere a campionatului mondial Workskills din Kazan. Băieții talentați au făcut un adevărat show și au fost răsplătiți cu ropote de aplauze din partea publicului.

separator
Invitația a fost posibilă grație colaborării trupei cu noul producător, care este renumitul compozitor din Rusia Igor Krutoi. Membrii Brio Sonores au interpretat piesa ,,Bolero”, pe versurile Liliei Vinogradova si muzica lui Igor Krutoi.

,,A fost un spectacol minunat și o mare plăcere pentru noi să cântăm aici! Ne vom aminti această zi pentru o viață întreagă! Vă mulțumim # worldskillskazan2019 și o mulțumire specială uimitorului nostru producător Igor Krutoy pentru această oportunitate grozavă! #briosonores #IgorKrutoy #Kazan # worldskillskazan2019”, au menționat băieții de la Brio Sonores pe pagina lor oficială de facebook.
  

alte Articole interesante