Ruslan Poverga relatează, în cadrul campaniei #COOLtivămSănătatea, cum s-a infectat cu HIV/SIDA și cum reușește să ducă o viață normală

Youth Klinic este o rețea națională de Centre de Sănătate Prietenoase Tinerilor, unite sub un singur scop; de a oferi suport specializat, de a preveni anumite situații problematice și de a găsi soluții concrete pentru problemele de sănătate cu care se confruntă adolescenții și tinerii din Republica Moldova.

separator

Ușile centrelor YK sunt deschise pentru fiecare tânăr, indiferent de mediul din care vine, problemele pe care le are, stările pe care le trăiește, indiferent de apartenența etnică, limba pe care o vorbește, etc.

Unul dintre protagoniștii campaniei #COOLtivămSănătatea este Ruslan Poverga, președintele Asociației Obștești Initiativa Pozitiva. El povestește despre cum s-a infectat cu HIV/SIDA și cum reușește să ducă o viață normală. Totodată, Ruslan oferă câteva sfaturi pentru cei care trec printr-o experiență la fel de dificilă.

Dacă te confrunți cu diferite riscuri, provocări și vrei să știi cum să te protejezi împotriva infecțiilor cu transmitere sexuală și HIV, vino și tu la cel mai apropiat Centru de Sănătate Prietenos Tinerilor din rețeaua Youth Klinic Moldova.

alte Articole interesante