S-a rezolvat problema! Moldovenii cu cetățenie română pot circula în Irlanda cu cartea de identitate

Moldovenii care dețin cetățenia română pot circula în Irlanda în baza cărții de identitate. Despre acest lucru a anunțat compania Air Moldova.

separator
Pasagerii români vor fi acceptați la zbor în baza cărții de identitate valabile.

Air Moldova a făcut public răspunsul primit de la partenerul său care reprezintă compania în Irlanda: „(….)the policy adopted last Friday night for which Air Moldova received a carrier liability notice WILL NOT BE IMPLEMENTED FOR THE FORESEEABLE FUTURE”.

Air Moldova mulțumește pentru înțelegere și îi asigură pe toți pasagerii că se află în permanență legătură cu toate autoritățile naționale în țările în care operează pentru a se asigura că se conformează tuturor regulilor de operare a curselor aeriene spre acestea.

Călătorii sunt rugați să verifice înainte de plecarea spre aeroport, că dețin toate documentele solicitate de statul respectiv pentru accesul pe teritoriul său.

În cazul în care pasagerii consideră că le sunt încălcate drepturi îi sfătuim să se adreseze în acest sens consulatului sau ambasadelor care îi reprezintă ca cetățeni în statul respectiv, acesta fiind cel mai în măsură să cunoască detalii privind acordurile care guvernează accesul pe teritoriul străin al propriilor cetățeni.

alte Articole interesante