Să înceapă magia sărbătorilor cu un concert așa cum nu ați mai văzut – Pop Simfonic 5!

Pop Simfonic, unul dintre cele mai îndrăgite evenimente naționale, revine pe 16 decembrie la Palatul Național „Nicolae Sulac” cu cea de-a 5-a ediție. Moldovan National Youth Orchestra aduc piesele preferate din toate timpurile și genurile cu un suflu nou. Cunoscuți pentru abordarea „out of the box” a muzicii atât clasice, cât și moderne, tinerii MNYO pregătesc un adevărat deliciu pentru eveniment.

separator
Prin varietatea de piese ce vor fi interpretate, pot fi regăsite cele ce aparțin unor artiști cu nume sonore, precum QUEEN, Aretha Franklin, Ariana Grande, Andrea Bocelli, Moby și mulți alții. A 5-a ediție a Pop Simfonic va fi una dinamică, pasională, contrastantă cu peste 10 genuri de muzică, de la cea clasică până la cea electronică, pentru a aduce fericire fiecărui oaspete, iar în scenă vor urca peste 200 de muzicieni, instrumentiști, soliști și coriști.

„A 5-a ediție a Pop Simfonic este una cu suflu și dimensiuni noi ce vine să aducă tribut viitorului prin participarea a 120 de adolescenți din toată țara pe scena Palatului Național, dintre care 20 de eroi ai proiectului La La Play Voices. Astfel, marcăm începutul unui proiect amplu de 12 luni „La La Play Voices Academy ”, dezvăluie Andriano Marian, dirijorul Moldovan National Youth Orchestra.

Alături de talentații tineri muzicieni, în scenă vor aduce feerie și artiștii precum Ana Cernicova, Amelia Uzun, Valeria Pașa, Cantabile, Andreea Cuciuc și alte voci remarcabile. Magia muzicii, la tradiționalul eveniment Pop Simfonic, va avea loc cu ghidarea lui Andriano Marian. O parte din suma revenită din comercializarea biletelor va fi donată pentru un scop nobil, celor 20 beneficiari ai proiectului La La Play Voices.Prima ediție a Pop Simfonic a avut loc în 2014. Printre invitații speciali până în prezent se numără Cătălin Josan, Mihail, Rupt, Alex Calancea și alte nume remarcabile.

alte Articole interesante