Aparatul fără de care nu poți gestiona diabetul!

Nivelul ridicat al zahărului în sânge duce la apariția mai multor probleme de sănătate, cum ar fi infarctul miocardic, accidentul vascular cerebral, diabetul cronic sau orbirea permanentă. Pe de altă parte, menținerea glicemiei în limitele admisibile contribuie la gestionarea cu succes a diabetului și prevenirea complicațiilor grave ale acestuia. Mai mult, cunoscând de fiecare dată care sunt valorile glicemiei, pot fi luate decizii corecte în ceea ce privește regimul alimentar, programul de exerciții fizice și tratamentul medicamentos, cu sau fără insulină, în cazul diabetului zaharat.

separator

Prin urmare, menținerea sub control a nivelului glicemiei este absolut necesară, întrucât previne agravarea simptomelor și complicațiilor diabetului zaharat.

Glucometrul este aparatul care măsoară nivelul de glucoză (zahăr) în sânge.

Acesta este extrem de necesar și util pentru orice persoană diagnosticată cu diabet zaharat. Atunci când achiziționezi un glucometru, este important să fii sigur de calitatea înaltă a aparatului, dar și de siguranța rezultatelor oferite.

Noul glucometru german Accu-Chek Active garantează rezultate de încredere. Instrumentele integrate de management al diabetului te ajută să deții controlul folosind un glucometru cu un design de invidiat. Și în plus, unul care să ofere simplitate și acuratețe, pe care să te poți baza.

Nu este de mirare că este o alegere atât de populară făcută de milioane de clienți mulțumiți!

Măsurarile nu vor dura decât 5 secunde și este necesară doar o picătură minusculă de sânge, dacă se va folosi noul glucometru germanAccu-Chek Active.

Aparatul nu are doar un design revoluționar, cu ecran mare și cifre mari afișate, acesta oferă de asemenea, mai multă siguranță decât anterior.

Spre exemplu, Accu-Chek Active atenționează utilizatorul în cazul în care valabilitatea testelor de glicemie a expirat. De asemenea, pot fi marcate rezultatele obținute înainte și după masă, pentru a înțelege efectele alimentației asupra glicemiei.

Glucometrul de la Roche Diagnostics are acum o capacitate și mai mare de memorie. Pot fi salvate până la 500 valori glicemice. Mai mult decât atât, aparatul afișează media glicemiilor din ultimele 7, 14 și 30 de zile, fapt ce contribuie categoric la gestionarea cu succes a diabetului.

În cazul în care glucometrul este folosit de către mai mulți pacienți, cu Accu-Chek Active se poate efectua măsurarea glicemiei, aplicând sângele pe un test separat, ceea ce reduce la zero un eventual risc de contaminare.

Noul glucometru german are un port, care oferă posibilitatea de a descarcă rezultatele glicemiei stocate în memorie într-un computer, cu ajutorul dispozitivului Accu-Chek Smart Pix.

Achiziționează noul glucometru Accu-Chek Active pe farmacie.md!

alte Articole interesante