Ceaiul de ceapă vindecă gripa și răceala

Ceapa este cunoscută nu doar pentru gustul său delicios în bucate, ci şi pentru efectele sale benefice pentru organism. Leguma are o compoziţie bogată în tiosulfinate, sulfuri şi sulfoide, cu puternice proprietăți antimicrobiene și antiinflamatoare.

separator

Ceaiul de ceapă este bun pentru combaterea simptomelor de gripă și răceala.

Pentru a prepara ceai de ceapă, ai nevoie de o ceapă mare sau două mai mici, o jumătate de lămâie și o lingură de miere.

Pune apa la fiert. Taie ceapa în rondele, potrivit, astfel încât apa să absoarbă sucul cepei.

Adaugă la final mierea și sucul de lămâie și scapă de răceală și gripă. Cei care au probleme de stomac, trebuie să folosească cantități mai mici de miere și lămâie.

Notă: conținutul articolului este doar informativ. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați medicul.

sursa

alte Articole interesante