A fost inaugurat un nou centru de recoltare ”INVITRO Diagnostics”

Laboratorul Medical ”INVITRO Diagnostics” a inaugurat astăzi un nou centru de recoltare, de data aceasta în sectorul Ciocana, la adresa bd. Mircea cel Bătrân, 3 – pe artera prinicipală a sectorului.

separator

invitro29

Noul centru de recoltare ”INVITRO Diagnostics” este comod amplasat în infrastructura sectorului Ciocana, la parterul unui spațiu nelocativ și în imediata vecinătate a stației de transport public, centre comerciale și alte instituții cu circuit sporit de persoane. Noul sediu este unul exclusivist în materie de amenajare și dotări conform celor mai exigente standarde internaționale. Aici vor activa, de asemenea, un medic internist și un medic ginecolog, fapt care va facilita accesibilitatea populației la servicii ireproșabile de sănătate și analize medicale de conformitate europeană, inclusiv pentru populația sectorului Ciocana. Astfel, ”INVITRO Diagnostics” contribuie la angajamentul său pentru o societate mai sănătoasă! 

 La inaugurare au venit în calitate de oaspeți de onoare pretorul sectorului Ciocana Galina Bostan, reprezentanți ai Ministerului Sănătății, USMF ”N. Testemițanu”, Consiliului Național de Evaluare și Acreditare în Sănătate, conducători ai instituțiilor medico-sanitare publice și asociațiilor profesionale. Invitatul special la evenimentul ”Invitro Diagnsotics” a fost domul Philip Davies, Președintele Asociației Internaționale de prevenție a cancerului de col uterin.

invitro2

În debutul evenimentului, Directorul medical al ”INVITRO Diagnostics” Boris Gîlca, doctor în științe medicale a mulțumit autorităților pentru parteneriatul public-privat de excepție și colaborarea valoroasă antreprenorială și grija autentică pentru oameni.

”Dorim să stabilim în continuare cele mai înalte standarde în serviciile medicale de laborator din Republica Moldova, cele mai moderne tehonologii ale industriei mondiale de laborator, cu implicarea celor mai buni profesioniști în domeniu, prin executarea celor mai moderne teste cu o complicată încărcătură tehnologică și cu un sistem informațional de raportare on-line către medic și pacient. Și principalul – un diagnsotic de laborator de cea mai înaltă calitate și rapiditate de testare”. 

Pretorul de Ciocana, doamna Galina Bostan a menționat importanța crucială a inaugurării noului centru de recoltare ”INVITRO Diagnostics” și a apreciat prezența celui mai performant laborator medical în sector.

”Este o activitate foarte responsabilă, dirijată de respect și grijă pentru oameni”, a punctat pretorul Galina Bostan.

Reprezentanții autorităților de sănătate au salutat extinderea rețelei laboratorului medical ”INVITRO Diagnostics” apreciind implicarea solidă în responsabilitatea socială corporativă prin efectuarea screening-ului gratuit pentru populația municipiului Chișinău.

Președintele Asociației Internaționale de prevenție a cancerului de col uterin Philip Davies a menționat că

”performanța și tehnologiile moderne ”INVITRO Diagnostics” sunt comparabile cu standardele medicinii de laborator din Occident, iar programele de screening promovate de laboratorul dat pot servi ca model și pentru unele țări europene. Populația trebuie încurajată pentru analize medicale preventive. În așa mod vom avansa cu speranţa de viaţă sănătoasă şi longevitate”.

Laboratorul medical ”INVITRO Diagnostics” are cel mai mare portofoliu de analize medicale (mii de teste) și este unicul laborator medical din Republica Moldova care întrunește cerințele internaționale de control al calității în medicina de laborator.

Laboratorul furnizează constant calitate complementată cu rapiditate: majoritatea testelor (95%) sunt efectuate imediat sau timp de o zi (timpul mediul de prelucrare a unei analize medicale este de 50 min.). Rezultatele testelor sunt remise la adresa electronică autorizată de client, iar în ”Cabinetul personal” pe www.invitro.md toate investigațiile pot fi vizualizate on-line și arhivate.

17361844_1402817563126050_2117061148592744694_n

Recent, Andreea Marin, vedeta și realizatoarea TV din România a devenit prin bunăvoința sa Ambasadorul Sănătății și imaginea oficială a laboratorului medical ”Invitro Diagnostics”.

 Pentru detalii contactați  ”Invitro Diagnostics”: tel. 022 903 999 și 078 903 999; e-mail: info@invitro.md

alte Articole interesante