„Magnific”! Investigații medicale ca în Europa

De mai bine de 2 decenii medicina din Moldova a început să aibă credibilitate şi în ochii specialiștilor internaționali. Or, moldovenii nu mai au nevoie să plece la clinicile din Europa pentru a-și face investigații performante.

separator

Valeriu Gladun, descendent al unei generații de medici cu renume în țară dar și în afară, se ambiționează să pună pe roate o mașinărie care ar mișca din loc industria medicală din Moldova. În 1995 este fondat primul centru medical privat, specializat în investigații de înaltă performanță –”MAGNIFIC”. Astăzi Grupul MAGNIFIC reprezintă o rețea de Centre Medicale de Diagnostic, cu prezență în mun. Chișinău (sect. Botanica și Ciocana), mun. Bălți și or. Comrat. Astfel, dnul Gladun a ajuns să conducă una dintre cele mai mari structuri medicale private din ţara noastră. Cel mai important este că Trustul s-a extins în partea de Nord şi de Sud a țării.

Astfel, oamenii nu mai au nevoie să fac drum lung până în Capitală ca să beneficieze de servicii medicale de cea mai înaltă calitate. „Magnific Nord” din orașul Bălți deservește până la 16 raioane. Zilnic, sunt înregistrate de la 5-10 urgențe care, din fericire, se pot soluționa la timp fără a necesita să parcurgi o distanță. 250 de cadre de medicale au fost pregătite peste hotare ca să poată soluționa, local, cele mai grave probleme de sănătate ale pacienților.

Acum nu mai e nevoie să cheltuiți o avere pe investigații în Europa. Aparatajul din trustul „Magnific” a fost achiziționat din Germania. S-a mizat pe înaltă calitate, chiar dacă în spate e vorba de investiții de milioane. Datorită tehnicii imagistice complexe înalt performante și experienţei medicilor, puteţi afla cu maximă precizie gradul de afectare, precum şi posibilele complicaţii ale afecțiunilor de care suferiţi.

Partenerii noștri
alte Articole interesante