Alege contracepția ta. Fă întâi de toate acest test

1

Femeile între 20 și 30 de ani iau zilnic multe decizii pentru a da formă și conținut vieții proprii. Dar totodată, conform studiului de piață efectuat, ele se întreabă foarte rar dacă metoda contraceptivă pe care au ales-o este cea mai potrivită pentru ele. Femeile tinere sunt încurajate să se informeze și să-și consulte medicul pentru a face alegere corectă a contraceptivului perfect pentru ele.

La vârsta de 20 de ani femeile iau multe decizii curajoase- mici sau mari- toate ajutându-le să dea o forma și conținut vieții proprii. Credem că femeia poate fi mândră de sine pentru alegerile făcute zilnic.

Campania de informare de la Bayer HelathCare cu genericul #YourPerfectMatch (Potrivirea perfecta) dorește să pună în evidență punctele forte ale deciziilor luate de femei și să le încurajeze să se gândească și la contracepție, la fel de serios și cu responsabilitate, precum o fac pentru alte probleme și decizii ale vieții lor.

Metoda contraceptiva, care a fost potrivită femeilor acum mulți ani, nu neapărat trebuie să fie și cea mai potrivită pentru femeia tânără de azi.

Campania de informare iși propune să umple acel gol infrmațional care există la subiectul contracepție cu acțiune de lungă durată, educând tinerele și dându-le putere de decizie și alegere, în baza informației obiective și consultării cu medical specialist.

Campania a apărut ca urmare a rezultatului unui studiu efectuat în SUA, pe un lot de 2500 de femei, între vârsta de 14-45 ani, care doreau să evite sarcina pentru cel puțin un an. Acest studiu a arătat că, în cazul în care femeile au suficientă informație despre contraceptivele cu acțiune de lungă durată și nu există bariere financiare, 67% din femei ar alege anume această metodă de contracepție.

Campania #YourPerfectMatch (Potrivirea perfecta) a fost simbolic lansată de ziua Sfântului Valentin, pe 14 Februarie 2015, cu multe evenimente paralele petrecute în Europa și Canada, susținute de compania Bayer HealthCare. Evenimentele au unit femeile, care au dorit să sărbătorească decizia lor de a se elibera de monotonia dragostei și de a înviora rutina zilnică.

Femeile au fost încurajate să schimbe ceva sau să se lase de unele obiceiuri mici sau mari, care nu mai erau potrivite pentru ele, de exemplu să-și schimbe coafura, sau să termine cu vreo deprindere proastă etc. Prin demonstrarea curajului, participantele au luat decizii responsabile și au făcut primul pas pentru a găsi potrivirea perfectă ”perfect match” pe toate planurile vieții lor, dragoste, contracepție.

Pentru a susține această campania a fost creată pagina facebook pentru femeile și fetele din Moldova – Feel Free 2 Love unde aducem în atenția utilizatorilor rețelei sociale conținutul acestei campanii. Ne străduim să postăm cea mai interesantă și de folos informație, ca să ai resurse pentru o consultație calitativă cu doctorul Dvs, să poți face concluzii proprii și alegeri, care îți vor îmbunătăți viața.

Te încurăjăm să pui LIKE pe pagină și să faci SHARE către prietenele tale. Astfel veți putea urmări surse educaționale pe care noi le cream special pentru voi.

Și pentru că este important să ți găsești metoda contraceptivă, care ți se potrivește cel mai bine, nu amâna decizia. Răspunde chiar acum la acest test scurt http://minispirale.lv/ru/question/, și după discută răspunsurile cu medicul tău.
Mai multe informații găsiți aici www.lac-info.com și http://minispirale.lv/ru/question_about/
Mai multe impresii aici #YourPerfectMatch
Tumblr http://ypmglobal.tumblr.com/
Instagram https://www.instagram.com/ypmglobal/
Facebook https://www.facebook.com/Feel-Free-2-Love-1484012968568191/
Pinterest https://www.pinterest.com/YPM_Global/

alte Articole interesante

Alte Articole interesante