Uimitor! O fetiță s-a vindecat de cancer prin alimentație

Povestea micuței Josie Nunez a uimit o lume întreagă, după ce micuța a reușit să se vindece de CANCER în mod natural, când nimeni nu-i mai dădea vreo șansă.

separator
2

în 2008, fetița a fost diagnosticată cu cancer la creier. După ce operația, chimioterapia si radiațiile au dat greș, micuța nu-și pierduse speranța, deși medicii îi mai dădeau doar câteva săptămâni de viață.
Căutarea frenetica a părinților ei i-a dus pe aceștia la un medic naturopat, care a reușit să o vindece pe Josie prin intermediul nutriției.

1

Doctorul Bernardo Majalca, un naturopat care le-a redat speranța și le-a spus că există un leac pentru micuța care avea doar 8 ani, la acea vreme.Acesta a ajuns la concluzia că Josie nu murea din pricina cancerului, ci din cauza acidozei (o creștere a acidității sângelui, datorate unor tulburări de ordin funcțional în organism). Așa ca, doar tratând această afecțiune, corpul ei și-ar fi recăpătat puterea de a se vindeca de la sine. Medicul i-a prescris o dietă alcalină care presupunea consumarea a patru sucuri naturale pe zi și a unei varietăți de ierburi menite să detoxifice și să reconstruiască sistemul imunitar.

„Atunci când ph-ul crește, acidul lactic scade, ceea ce înseamnă că activitatea canceroasă scade. Corpul se vindecă singur atât timp cât îi oferi ceea ce are nevoie. Majoritatea medicilor habar nu au ce importanță este nutriția în tratarea cancerului.”, a declarat Dr Bernardo Majalca.

Desigur, Josie nu avea voie să mănânce carne din comerț sau produse lactate, de fapt, nimic din ceea ce era făcut de „mâna omenească”. Asta însemna că nu avea voie să consume: fast food, sucuri acidulate, bomboane, prăjeli, dulciuri (zahăr), paste sau pâine din faină albă, mâncare procesată.

Iată rețetele pentru cele 4 sucuri pe care micuța trebuia să le bea în fiecare zi:

  1. Primul suc (trebuie consumate 2 pe zi): jumăte de avocado pisat combinat cu aproxiamtiv 236 de ml de suc morcovi, amândouă se amestecă cu ajutorul unei linguri de lemn, deoarece metalul poate distruge o parte din enzimele benefice.
  2. Al doilea suc (trebuie consumate 2 pe zi): 1 măr (de preferință Granny Smith, dar se pot înlocui cu merele verzi, organice), o ceașcă plină cu broccoli crud, jumăte de felie de ananas crud, nu din cutie (tăiată subțire, aproximativ 1,27 cm), jumătate de sfeclă, o mână de coriandru, un sfert de felie de ghimbir, jumăte de felie de ridichie daikon, un morcov. Toate acestea se dau prin aparatul de suc.

TESTAREA PH-ULUI
În fiecare zi, părinții lui Josie trebuiau să măsoare PH-ul micuței, înainte de a bea sau a mânca orice, folosind teste speciale, de PH. Pentru a fi în limite normale, PH-ul salivei ar trebui să fie între 5.6 si 7.9, conform specialiștilor. Este nevoie de timp pentru a-l crește, e nevoie chiar și de 3 luni pentru a deveni alcalin.

Medicul a mai spus că în momentul în care PH-ul atinge valoarea de 6.8 cancerul nu se mai poate dezvolta, iar la valori mai mare de atât, boala bate în retragere. Scopul era să ridice PH-ul lui Josie la cel puțin 7.2-7.4. A fost nevoie de 8 săptămâni de dietă strict alcalină, până ce micuța să atingă PH-ul de 7.2, fiind nevoită să se mențină la acest nivel cel puțin până boala va disparea.

Apa proaspătă și apa alcalină – Josie a băut aproximativ 1 litru de apă proaspată, de izvor, pe zi. Pentru un adult, sunt necesare 10 astfel de pahare de apă, pe zi. Apa de izvor nu conține fluor sau clor si conține minerale naturale, proprietăți care o fac mai alcalină.

Familia lui Josie a declarat că, la doar câteva luni de regim cu sucuri și alimentație vegetariană, tomografia fetiței arăta ca tumoarea se micșorase în proporție de 75%. Josie a continuat dieta până la rezultatele celei de-a doua tomografii care a arătat că tumoarea dispăruse complet. Familia a primit această veste senzaționala în luna februarie 2009, dupa aproximativ un an de la crunta veste.

Dr Bernardo Majalca a trecut în neființă în 2010, dar până în ziua de azi, tratamentele sale sunt considerate un punct de reper de către practicanții medicinii holisitice.

Sursa

alte Articole interesante