Ed Sheeran a slăbit 25 de kilograme după ce a renunțat la un singur viciu

Cu kilogramele în plus luptă și vedetele, care fac tot felul de sacrificii pentru a arăta bine. Într-un interviu acordat pentru The Breakfast Club, autorul hitului „Perfect”, care a cucerit milioane de oameni din lumea întreagă a recunoscut faptul că petrecerile şi mesele luate peste tot prin lume au venit la pachet cu multe kilograme în plus.

separator

„Simţeam că ma dublasem. Doar pantalonii de trening mi se mai potriveau şi mă gândeam că poate au intrat hainele la apă, dar n-a fost aşa, evident!”, a spus Ed Sheeran.

Artistul în vârstă de 25 de ani le-a dezvăluit tuturor cum de a ajuns să dea peste 20 de kilograme jos. A renunţat la un singur viciu.

„Berea era de vină. Am renunţat la bere pentru o vreme şi am început să fac mişcare. Mi se părea ciudat să fac asta, dar chiar a funcţionat.”

Artistul recunoaşte însă că acum mai cunsumă bere ocazional. ” Momentul în care m-am îngrăşat a concis şi cu pauza din carieră. Practic, nu mi-am dat seama că ardeam atât de multe calorii atunci când eram pe scenă” , a mai spus Ed Sheeran, care în 2006 a stat departe de lumina reflectoarelor.

sursa

alte Articole interesante