Incontinența NU este un subiect tabu

Poate sunteţi una dintre milioanele de persoane care se confruntă cu slăbirea funcţiei vezicii urinare. Sau poate aveţi grijă de cineva drag sau lucraţi la un centru profesionist de îngrijire a persoanelor ce suferă de incontinenţă. Află ce este incontinența urinară și care sunt cele mai eficiente soluții pentru ameliorarea problemei, asigurarea unui nivel înalt de confort fizic și moral și creșterea calității vieții!

separator

Incontinența urinară reprezintă o pierdere accidentală sau involuntară de urină datorită unei disfuncții a vezicii urinare și/sau a structurii musculare a planșeului pelvin. Aceasta afectează bolnavii nu numai din punct de vedere fizic, ci și psihic. Însă există modalități de a-i reduce impactul.

Problema incontinenței trebuie tratată la nivel holistic – crescând eficiența modalității de îngrijire a pacienților și găsind cele mai potrivite produse și metode de tratament.

Incontinența este un subiect tabu de prea mult timp. Pentru a realiza dezvoltarea direcțiilor și standardelor moderne de îngrijire a incontinenței, este necesar să se discute liber despre incontinență și despre impactul acesteia asupra persoanelor afectate.

Pentru ca pacienții să se bucure de cel mai ridicat standard de calitate a vieții, ei au nevoie de produse moderne, care să ofere:

 • Un nivel ridicat de confort
 • Un nivel ridicat al calității
 • Un maximum de discreție
 • Fiabilitate
 • Posibilitatea de a alege produsul care li se potrivește
 • Ușurința în utilizare, în special pentru pacienții care se îngrijesc singuri
 • Protejarea pielii, pentru a evita complicațiile secundare la nivelul acesteia
 • Eficiența costului pe termen lung

Marca comercială TENA  oferă  o gamă largă de produse de cea mai înaltă calitate pentru diferite grade de severitate ale incontinenței.

Marca comercială TENA dezvoltă soluţii inovatoare în centrele de cercetare TENA din Suedia, SUA şi Japonia, în colaborare cu experţii medicali profesionişti. De peste 40 de ani TENA reprezintă standardul european de calitate pentru îngrijirea şi igiena personală.

Ce produse oferă TENA pentru îngrijirea persoanelor cu incontinență urinară?

TENA pune la dispoziție o gamă largă de produse de înaltă calitate pentru toate gradele de severitate ale problemei. Asortimentul TENA include:

 • TENA Scutece tradiţionale pentru maturi – ce conferă protecţie şi comfort pentru persoane cu mobilitate redusă, sau care stau la pat.
 • TENA Scutece-chiloţi – sunt soluția eficientă ce proteajează contra scurgerilor pentru persoanele mobile. Imitarea lengeriei de corp.
 • TENA Absorbante urologice pentru femei. Asigură protecţie împotriva scurgerilor şi libertatea de mișcare.
 • TENA Absorbante urologice pentru bărbați. Asigură protecție împotriva scurgerilor, discreție şi comfort.

TENA Produse pentru îngrijire: 

Tena Protectoare pentru pat – sunt concepute pentru a proteja patul sau alte suprafeţe în timpul schimbării scutecului sau efectuării procedurilor de igienă.

Tena Cremă antiseptică – asigură protecţie suplimentară, fiind ideală pentru pielea iritată şi sensibilă.

Tena Şerveţele umede – potrivite pentru curăţarea delicată şi hidratarea pielii.

Mai multe informații aflați pe www.tena.ro

alte Articole interesante